Мигрантите низ Македонија

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
А да ми се качиш на к....?
Не ви е првпат избеглици да одбиете на граница, кои бегаат од колење.
Ајде да бевте фашисти јак народ некој, низ историјата ниту една бележана битка, абе п.... сие п....
Тоа е тоа, да ја чуваме државата која не знаеме како ја добивме, не знаеме да ја водиме, и не знаеме кон што сме насочени, од избеглици кои бегаат од колење, од деца кои плачат на граница.
П......
@Michelle Aline
Еве погоре подсетување зошто не треба да се примаат бегалци, еве ти пример за захвалност зошто примивме 450 000

Член од
31 март 2008
Мислења
2.585
Поени од реакции
1.894
Не живеам Македонија. ;)
ако живееш навистина во Франција, тогаш знаеш убаво што им прават на таквите мигранти овде, иако викат демократија е. и тука не ги сакат, има доволно алжирци

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
@Michelle Aline
Еве погоре подсетување зошто не треба да се примаат бегалци, еве ти пример за захвалност зошто примивме 450 000
Земи изгради зидови на границата земи ја пушката и не примај ниту еден бегалец.

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
ако живееш навистина во Франција, тогаш знаеш убаво што им прават на таквите мигранти овде, иако викат демократија е. и тука не ги сакат, има доволно алжирци
Тоа зависи од кој агол гледаш, може гледа она од Алжирскиот агол.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па најпаметно.

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Земи изгради зидови на границата земи ја пушката и не примај ниту еден бегалец.
Бегалци е ок, ама во Грција нема војна. Тоа е крај на муабетот. Неможат да се стрпат да ги пуштат жените и децата? Која беда од луѓе се тие?? Не заслужиле подобар третман.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.655
Поени од реакции
88.449
Дали НИ е срам тоа што го прикажуваат светските медиуми за нас...?

Искрено ич кур не ме заболе за тие дебелогазовци, нека пишуваат што сакаат, само ние овде знаеме како ни е... Бегалците беа задржани на граница, ги пуштаа само најризичните и најранливите категории на луѓе да поминат, додека на оние другине не им се чекало, па почнаа да фрлаат кон полицијата со се и сешто.
Им беше понудена и помош, поточно храна, ама господата одбиле да ја примат заради тоа што имало црвен крст на кутиите... друго, Гевгелија ја усмрдеа, народот не се чуствува веќе сигурно во нивно присуство, дофрлуваат невкусни коментари на женското население во градот...

И сега ќе ми дојде некоја тука некоја си ебана либералка и ќе ми кажува одозгора што-како...? Марш, ако ти е убаво таму живеј си како што сакаш, не ти се мешам, ниту сакам ТИ ДА МИ СЕ МЕШАШ за тоа како јас (или ние) се справуваме со емигрантите.

Ајт оди во три си лепе пичке материне...

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Бегалци е ок, ама во Грција нема војна. Тоа е крај на муабетот. Неможат да се стрпат да ги пуштат жените и децата? Која беда од луѓе се тие?? Не заслужиле подобар третман.
Толку се напна да останат во Грција? Не плаши се не остануваат Македонија.

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Од никаков агол не гледам, жал ми е за луѓето за децата најпоќе, за разлика од тебе јас имам душа.
Ако ти е жал за децата, нема да сереш ко фока тука. Целата поента со ќотекот беше дека нашата полиција одреди дека има ранливи категории кои се први да одат во Србија. А твоите „бегалци“ се бунеа на таквиот третман.[DOUBLEPOST=1440441990][/DOUBLEPOST]
Толку се напна да останат во Грција? Не плаши се не остануваат Македонија.
Не, туку ти го воочувам фактот дека НЕ СЕ БЕГАЛЦИ, туку се мигранти кои користат прилика да емигрираат во Европа.

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
http://www.newsweek.rs/svet/49187-bez-milosti-muslimanski-imigranti-bacali-hriscanske-saputnike-u-more.html
Bez milosti: Muslimanski emigranti bacali hrišćanske saputnike u more

http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/485917/Poubijali-se-ilegalni-imigranti-na-brodu-Muslimani-bacili-hriscane-u-more

Poubijali se ilegalni imigranti na brodu: Muslimani bacili hrišćane u more

племе си е племе
Па можам да си замислам зошто на нашата граница нема христијани од Сирија, тоест како завршиле.

Kajgana Shop

На врв Bottom