Мигрантите низ Македонија

Член од
1 јуни 2015
Мислења
95
Поени од реакции
13
Глупи ста, сите муслимани сте глупи неписмени забегани гнаси, затоа ве тепат ве користат, исто како офците ги тепат ги молзат ги стрижат, допрва ве чекат “убави“ времиња, имате дебела сметка за плаќање...
A koj ti kaza deka ja sum musliman ??

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.517
Поени од реакции
18.348
... nego imam povazni nesta da napravam za vikend
...Заминав да гледам документарец на TV5Monde au revoir!
Човек да позавиди на нивото на комуникација и изложување на аргументи во корист на дебата.

Отидов да праам нешто многу важно, толку важно што не можам да ви кажам што е а и гледам не сте воопшто сериозни и имате поважни работи.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Почнаа по 10тина со движење по пругите , сега се масовни толпи кои рушат се пред себе. Ова во никој случај не е на арно. Спомна Јамајка погоре индиректно , ова не се никакви бегалци. Ова е инсталација на ИСИС на Балканот.
ДОБРО УТРО
Одамна зборам дека ова е бавна и тивка реализација на прогласениот калифат ама 99%од форумџииве будала ме прават

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Човек да позавиди на нивото на комуникација и изложување на аргументи во корист на дебата.

Отидов да праам нешто многу важно, толку важно што не можам да ви кажам што е а и гледам не сте воопшто сериозни и имате поважни работи.
За разлика од тебе не се пцуеме и не се навредуваме кога дебатираме.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
28 март 2006
Мислења
17.822
Поени од реакции
12.317
Меѓувреме, што прават другите држави со мигранти
како се мирољубиви французите, со кучиња и боксови
http://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1168945/Shocking-Migrants-beaten-lorry-drivers-Calais.html

француска полиција

италијанска полиција

грците
Migrants 'Gassed And Beaten' On Greek Island
пак грците
Police Beat Migrants on Greek Island of Kos
шпанците
Spanish Police Beat Migrant Unconscious at Melilla Border Fence
турците сас водени топове и аутомати на готовс

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Да се подсетиме и на настаните во Дебрецен - Унгарија. Сите овие луѓе поминале транзит низ Македонија.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Ми се гади од сите коментари нај искрено.
И не тролам ништо само кажувам дека Македонците се излезени како малтретираат на граница по новините низ цела Европа.

Ако ти се гади те пуштаме да повраќаш слободно нај_искрено.

Инаку цела таа Европа можи да се онади в газ. Знаеш зошто? Затоа што на повидок е уште едно сценарио каде низ ,,селективната забрана за влез во државите" можат да заглават фино лепо низ Балканот вклучувајќи ја и Македонија за навек. После што правиме?

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Да се подсетиме и на настаните во Дебрецен - Унгарија. Сите овие луѓе поминале транзит низ Македонија.
Само за еден транзит толкава галама кренавте, а не да ви останеа во државава протести ќе направевте сигурно.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.633
Поени од реакции
88.261
Јас шетам, ти колку шеташ?
Пф, нашетаната my ass... овој пост ми го избегна, еве прочитај го уште еднаш, внимавај на болдираниот текст...

Дали НИ е срам тоа што го прикажуваат светските медиуми за нас...?

Искрено ич кур не ме заболе за тие дебелогазовци, нека пишуваат што сакаат, само ние овде знаеме како ни е... Бегалците беа задржани на граница, ги пуштаа само најризичните и најранливите категории на луѓе да поминат, додека на оние другине не им се чекало, па почнаа да фрлаат кон полицијата со се и сешто.
Им беше понудена и помош, поточно храна, ама господата одбиле да ја примат заради тоа што имало црвен крст на кутиите... друго, Гевгелија ја усмрдеа, народот не се чуствува веќе сигурно во нивно присуство, дофрлуваат невкусни коментари на женското население во градот...

И сега ќе ми дојде некоја тука некоја си ебана либералка и ќе ми кажува одозгора што-како...? Марш, ако ти е убаво таму живеј си како што сакаш, не ти се мешам, ниту сакам ТИ ДА МИ СЕ МЕШАШ за тоа како јас (или ние) се справуваме со емигрантите.

Ајт оди во три си лепе пичке материне...

П.С. Ај уште еднаш да прочиташ, во случај да не си видела...

ако ти е убаво таму живеј си како што сакаш, не ти се мешам, ниту сакам ТИ ДА МИ СЕ МЕШАШ за тоа како јас (или ние) се справуваме со емигрантите

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Само за еден транзит толкава галама кренавте, а не да ви останеа во државава протести ќе направевте сигурно.

Па како добронамерен/а што не си земаш дома да ти се умешаат у фамилија

Kajgana Shop

На врв Bottom