Има стварно мн стереотипи и предрасуди за металците, ја се облекувам во црно , носам маици/блузони од бендови како слеер , играм вов , носам мартинки, слушам брутал деат метал, излегувам во парк, и пак у школо малце ми фали одличен да поминам .. -_-
Играш WoW и уште малце ти фали за одличен?Има стварно мн стереотипи и предрасуди за металците, ја се облекувам во црно , носам маици/блузони од бендови како слеер , играм вов , носам мартинки, слушам брутал деат метал, излегувам во парк, и пак у школо малце ми фали одличен да поминам .. -_-
Не...туку ги избегаваат твоите приоритети.Бидејќи за нив твоите приоритети се пранги за нивната слобода.Ај да се само-цитирам:
Нешто нејасно?
Iam eden izraz u postot: "...metalcite sho furaat stilovi..."Не...туку ги избегаваат твоите приоритети.Бидејќи за нив твоите приоритети се пранги за нивната слобода.
Како тоа да се облакаш у црно значи дека си мазохист?
Јас носам црно,ми стои,ме праи 6-7 кила послаб и шо сеа?
Деца не јадам,крв не пијам,хорор филмови не гледам.
Тоа внатрешна убајна остави го под јастук,пошо нема да ти треба во следниве 20 години.
Женско прво што гледа во машко е дали е измиен и убаво облечен а не му дава да решава график на сложена функција.
Машко прво нешто на памет кога ќе види женско му е "брат мора да ја опнам онаа".
Ако сакаш да успееш во светов ти треба убаво кошулче,тесна бела пантола и шпиц кондура.
Металците и општо сите кои мразат да се "уште еден од стадото" прават се да се диференцираат од рајата,и не ги обвинувам.
Крај краева,која е потребата од мене ако има уште 10000 како мене.
Зашто се опасни? Оти последно ко пушев трева со нив ми пуштија некаков брутал како што го нарекуваат а јас пребледнав и ко си појдов дома поврајчав...Јас се категоризирам како металец. Не носам црна облека, всушност јакната ми е бела како снег Не носам синџири. Не се дрогирам. Не пијам алкохол. Најдобар во клас сум (така ми рекоа де). Тоа се само ебани стереотипи. И зашто металците да бидат опасни? Тоа се позери, тие што викаат „ЕЈ ВИДИ МЕ МЕНЕ, ЈА СУМ МЕТАЛЕЦ, ЌЕ ТЕ ТЕПАМ ПИЧКО ЗАШТО СЛУШАШ РАП “
Како и да е, \m/
Играш WoW и уште малце ти фали за одличен?
Или си noob или си гениј.
Не би требало да сум noob со 150 дена /played изиграно на оригиналот во рок од година ипол.tone напиша:Второто ќе да е
RespectВторото ќе да е
--- надополнето ---
Не би требало да сум noob со 150 дена /played изиграно на оригиналот во рок од година ипол.
Епа не пуши трева со металци, ахахаха! Иначе тоа брутал музиката е за внатрешната душа, надворешно се искажуваме преку шутки на свирки и слично Не се плаши Хах...Зашто се опасни? Оти последно ко пушев трева со нив ми пуштија некаков брутал како што го нарекуваат а јас пребледнав и ко си појдов дома поврајчав...
Понекогаш знам да пуштам нешто по брутално ама кога пијам жестоко Арни лујџе се металците...турбофолкеривр не се намалуваат некеко, се тапша во место. Мора да се превземи нештоЕпа не пуши трева со металци, ахахаха! Иначе тоа брутал музиката е за внатрешната душа, надворешно се искажуваме преку шутки на свирки и слично Не се плаши Хах...
Не играм и ја веќе откога фатив 82ка дента кога излеза ката, пошо неам кеш за гејм кардс , сеа играм на приватен..Respect
Дај линк од main од armory,да те inspect
Иначе пензиониран сум ја