Места за јадење што работат до подоцна и сервиси за достава на храна

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
има една бурекџилница Гостивар... Акче... повеќето што поминале ја знаат... до кога работи не знам.. мислам не знам дали работи 24/7 или пак до кај 4-5 али најкасно што сум била таму е 4 сабајле и го имаа најубавиот бурек што го има пробано.. имаат и некои пецива али бурекот топол душа во секое време... пош на гостиварчани најчесто им се отвара апетитотот после обилно локање можеш да се најдеш во ситуација од преголема гужва да попричекаш некое време

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
1. Фурна во чаир. Гужва 7-10 минути, цени 40 денара баничка 30 симит.
2. Јовче. Во аеродром кај три бисери. Гужва 2-3 минути цени 30 денара пецивата.
3. Од све во кисела вода ја поштувам само таа со ланецот затворената надоле што е по скалите. Гужва 10-15 минути цени најефтини од сите.

Тоа.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
136
Поени од реакции
3
ja mozam da kazam ako posle 00:00 h vi se prijade a slucajno ste u sk,e pa zalam ama mozno e da umrete od glad :toe: posebno ako nemate kola da da trknete da si kupite od nekoja naselba :)))

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
СоФИ -М (Струмица) работи 24 часа (нон-стоп) навечер треба да одиш порано да си фатиш да јадиш има гужва .... (не ме сфакајте да иМА МНГОУ ама пак си има)

Дерби (Струмица) и тоа работи 24 мислам ..... таму нема гужва си влеваш си зимаш, има добри работи таму како ,,, парче пица 25 ден , Тост 25 ден , Затворена пица 25 ден , Баничка 15 , Едно има со кашкавал и габи и оно 25 ден ... и толку што знам :vozbud: ....

E

elence*$

Гостин
во последно време после 1 сатот јадам во леонардо, зш летна сезона почна и до покасно работат, срцки се, не знам шо би праела без нивнине тортелини :back:

а иначе јадам во феникс, успат ми е ко ќе си одам дома, и плус печат и навачер, така да некогаш потопли се работите навечер, него сабајле :)

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
И јас ќе ги спомнам двете пекари во Кисела вода, кај тетка Флеш што работи и втората кај Ц.ЈО,прават ЗАКОН со шунка и кашкавал за 25ден. и затворени пици за 30ден. има и една сендвичара КУЗ..има добри хамбургери. Од Кисела Вода, барем јас кај што сум кркал, ова се добри места што работат до касно навечер.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Лесковачка-Кај царот
Цујо-К.Вода до зграда ми е
Чаир- донер

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Треба да се направи карта на скопје со сите места каде може да се има топол оброк после 24 односно 01 часот.

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
-Пекарата кај Шампионче
Многу убави затворени пици (друго немам пробано), само лошо е што за викенди не работи до покасно, само преку недела.
Мислиш на пекарата на „Рампа“ ? Ние еднаш по грешка ја баравме кај трафиката која го има истото име :nesum:. Кој по ѓаволите ги тера исто име да стават. Мислам дека бурекџилницата е „Кај Шампионче 2“ или нешто слично.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Мислиш на пекарата на „Рампа“ ? Ние еднаш по грешка ја баравме кај трафиката која го има истото име :nesum:. Кој по ѓаволите ги тера исто име да стават. Мислам дека бурекџилницата е „Кај Шампионче 2“ или нешто слично.
Таа е во белата зграда, веднаш до баракта, пиљарата Шампионче и има закон пици.

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
Таа е во белата зграда, веднаш до баракта, пиљарата Шампионче и има закон пици.
Ја нема приметено таа, а често поминувам од таму.
Како и да е, ете уште пекара која работи доцна.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Треба да се направи карта на скопје со сите места каде може да се има топол оброк после 24 односно 01 часот.
Да се укине таа смешна забрана, па да можш на секој чекор да си купиш за јадење. А мапа, може да направат овие туристичкиве сајтови, и да ја закачат онлајн. Но кога ќе ми текне колку многу мапи му се потребни на градов, се сомневам дека некогаш ќе дојде ден кога ќе биде промовирана и таква мапа.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Јовче. Во аеродром кај три бисери. Гужва 2-3 минути цени 30 денара пецивата.
Ја по тие со печурки сум највише :)
Плус, "Маче" у аеродром исто, карши бисер, кај Бобо и Бот у мало, позади кошот :pos: гужва кога како, ќе те пречека стариот и на крај ќе ти рече : А сакаш ќјечап? :)
И кај бивша Стела сеа игротека Балони во средната кула, ама ја забораив како се викаше :pos: исто топ работи, посебно пирошките ауу сексови!

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Кај КИМ, одма до Зегин, млечен ресторан "Delliciоus" Цела ноќ, вкусно. Дури и преку ден вкусни нешта има. :)

КиреМали 1911

Модератор Неимар
Член од
23 јуни 2007
Мислења
1.313
Поени од реакции
223
Имат една бурекџилница кај МЗТ Салата во Аеродром, точно на кривината за накај Ново Лисиче. Секогаш кога ќе си одев навечер касно дома, пијан во такси (средно време - околу 4:00 - 4:30), земав нешо за поткаснување, и го јадев пред зграда кај мене. Многу вкусни и богати кроасани имаат, а мислам дека не се поскапи од 40 ден.

Kajgana Shop

На врв Bottom