искрено да ви кажам и јас верував во најголемата лага која некогаш и била презентирана на нас обичните смртници. Гледав емисии на Discovery Sciene и се гордеев како човекот од homosapiens стигна до тоа да стапне на друго небесно тело. Секогаш кога во моето друштво сме дускутирале за оваа тема секогаш го подржував ставот дека навистина сме стапнале на месечината. Но тогаш случајно вртејки по тел. канали ја сретнав емисијата на Миленко мислам човекот е

, имасе еден гостин не се секјавам на неговото име но навистина презентираа доста факти кои држеа место и имасе исто така клипови од поранешни инжинери во НАса кои под чудни околности или загинале или ги загубиле своите раб. места. но она што навистина ме заинтригира беше она со сенките од леталото кои тотално беа без врска како да бесе сминамо сето тоа во студио, и како да имасе сенки на чудни места кои најверојатно биле предизвикани од рефлекторите употребени за сниманјето, потоа друг интересен дел е кога леталото се одлепува од поврсината на месеч. како без да се дигне прасина и без да се видат рак. мотори едноставно само еден блесок и леталото е во вселената. Исто интересен ми е фактот со знамето и би сакал да слуснам милсење за тоа??? ајде јавете се демантирајте ме Ч)
------------можи е малку напорен постоФ ама тоа е ''Simply Jovan!''

)))))))))