Не, ама треба биологија за матура (интерно). Барем така беше во мојата генерација.дали треба примен испит по биологија за стоматологија да се запишиш ?
ако сакате помогнетеми
Зависи од конкуренцијата, ама мислам дека би требало да влезеш.decki mi treba sovet dali so 92.270 ke me primat na medicina ovaa godina, lani gledam site so 92 gi primile :/
Пиши се у малцинства, така ти се поголеми шансите да влезеш, а не бараат ништо за да го потврдиш тоа.decki mi treba sovet dali so 92.270 ke me primat na medicina ovaa godina, lani gledam site so 92 gi primile :/
Еми сеа, дечко не се сите со ограничена фреквенцијаКој ќе се запише наебал на МЕДИЦИНА у наредни шест години столицата под задникот има да ви изгори ЧЕСЕН , најчесен збор. Само колку да ве известам сеа да бев матурант никат не би помислил на Медицина да одам ЈООК бреее.
drugar aj idi fati si ja knigata i taka gleam samo 4 mislenja si postiral od februari do sea.... Tebe nekako izglea ti e slaba frekfencijata ja cisto najprijatelski im pisav na forumdzivee so sakaat da idat na medicina...Еми сеа, дечко не се сите со ограничена фреквенција
Друже, фреквенција се пишува. Гледам дека си скаран со училиштето и уште сега се задоволуваш со физичка работа и плата од 200 евра.drugar aj idi fati si ja knigata i taka gleam samo 4 mislenja si postiral od februari do sea.... Tebe nekako izglea ti e slaba frekfencijata ja cisto najprijatelski im pisav na forumdzivee so sakaat da idat na medicina...