Алергичен сум на стикови и парфеми , само безалкохолни парфеми и анти-перспиранти .:pos2: Добро бе брат зар и стик не користиш?
За суканиците, damn!Клопчето го заборави?
Што е тоа син камен? Како се користи и добар е?[vladimir];3192579 напиша:Користам гел за бричење и афтершејв на нивеа.
Не користам миризливи дезодоранси и стикови, туку син камен и крема за раце.
ова нема никаква врска со gay популацијата, ова е само грижење за самиот себе, односно начин да им покажеш на другите дека си подобар од нив и да привлечеш повеќе партнерки, ништо друго.Gay force is strong in this one.
Се бричам, па балсам, нивеа афтершејв.
Користам крем за фаца, солеа или нивеа оној плавиот стандард.
Под мишки ме мрзи да се бричам, па веет од време на време.
Чупање веѓи? Зошто?
Чедо , зар не беше природната убавина битна ? Како си ти тоа подобар од другите ако ставаш пудра на чело или си ги депилираш нозете ?ова нема никаква врска со gay популацијата, ова е само грижење за самиот себе, односно начин да им покажеш на другите дека си подобар од нив и да привлечеш повеќе партнерки, ништо друго.
Не биди површен. Душата и срцето се вистинските убавини.Чедо , зар не беше природната убавина битна ?
Еве јас на пример користам доста козметика се депилирам, под мишки се бричам, користам често пудро, маскара за освежување на лице, маскара за затегнување на лице, биоспет (за раце кога треба да јадам надвор), одвреме навреме ги чупкам веѓите, парфеми фала богу (Mexx perspective momentalno), антидезодоранс редовно.
Сликава од типов вториот си ја одбрала ептен мислам може да се најдат илјадници слики од жени што претерале со шминка и да се стават и да се рече дека шминкањето е лошо види ја оваа. Само што никој ен зборува за екстремни ситуации, се зборува за нормалност и факт е дека на пример исчупакни веѓи (малку исчупакни не да бидат направени милиметар туку да им се даде некоја чистота) изгледаат подобро каој секое машко од неичупкани, подочњаци секогаш изгледаат грдо кај секого и сл
Пу пу жива среќа што сеуште постојат МАЖИ! Не би сакала да доживеам со дечко ми да си разменувам пудра, маскара, маска...
Порано искрено си кажувавме жените меѓу себе дека сепак мажите се поубави, ни шминка не им треба ни ништо. Сега изумира вајда и тоа. И они сакаат да се неубави
Предмет на исмејување не те прави, барен не зависи додуша во кој кругови е движиш, на некој им пречи тоа човек да е среден, на некого да не е среден, за едните едниот е педер, за другите другиот е сејак. Различни луѓе различни средини различно гледаат на работите.Чедо , зар не беше природната убавина битна ? Како си ти тоа подобар од другите ако ставаш пудра на чело или си ги депилираш нозете ?
Те прави подобар човек ? Поубав ? Позгоден ?
Или те прави само предмет за исмејување на другите...