Машки кои козметички производи ги користите

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Gay force is strong in this one.:)
Се бричам, па балсам, нивеа афтершејв.
Користам крем за фаца, солеа или нивеа оној плавиот стандард.
Под мишки ме мрзи да се бричам, па веет од време на време.
Чупање веѓи? Зошто?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Пена за бричење, дезодоранс, она за после шевење, сапун и тоник за акни...против акни уствари...

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Нај геј моменти за едно машко (а многу ги практикуваат):
-кубање веѓи
-фарбање коса
-пудрење
-депилирање
-сјај за уста:uvo:
-лакирање нокти...да да и такви има

V

[vladimir]

Гостин
Користам гел за бричење и афтершејв на нивеа.
Не користам миризливи дезодоранси и стикови, туку син камен и крема за раце.

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
[vladimir];3192579 напиша:
Користам гел за бричење и афтершејв на нивеа.
Не користам миризливи дезодоранси и стикови, туку син камен и крема за раце.
Што е тоа син камен? Како се користи и добар е?

Gay force is strong in this one.:)
Се бричам, па балсам, нивеа афтершејв.
Користам крем за фаца, солеа или нивеа оној плавиот стандард.
Под мишки ме мрзи да се бричам, па веет од време на време.
Чупање веѓи? Зошто?
ова нема никаква врска со gay популацијата, ова е само грижење за самиот себе, односно начин да им покажеш на другите дека си подобар од нив и да привлечеш повеќе партнерки, ништо друго.

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
А јас им` се смеев на жените шминкани на плажа...

П

Паган-др

Гостин
Стик, дезодоранс, парфем, пудра ептен ретко (zits). Тоа.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Добро бе да му сневиди од кога тоа машки почнаа пудра да користат у пичку материну, па и лабела, и за лице специјални козметики. Па ја на некоја женска тема да отидам не верувам дека ќе најдам женски волку загрижени за својот изглед. Мене ме интересира ако некој ја нападне државава кој ли ќе ја брани?

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
ова нема никаква врска со gay популацијата, ова е само грижење за самиот себе, односно начин да им покажеш на другите дека си подобар од нив и да привлечеш повеќе партнерки, ништо друго.
Чедо , зар не беше природната убавина битна ? Како си ти тоа подобар од другите ако ставаш пудра на чело или си ги депилираш нозете ?
Те прави подобар човек ? Поубав ? Позгоден ?
Или те прави само предмет за исмејување на другите...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.075
Чедо , зар не беше природната убавина битна ?
Не биди површен. Душата и срцето се вистинските убавини. :pipi:

Не користам ништо, освен средствата за лична хигиена. Стик & остало.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Еве јас на пример користам доста козметика се депилирам, под мишки се бричам, користам често пудро, маскара за освежување на лице, маскара за затегнување на лице, биоспет (за раце кога треба да јадам надвор), одвреме навреме ги чупкам веѓите, парфеми фала богу (Mexx perspective momentalno), антидезодоранс редовно.

Пу пу жива среќа што сеуште постојат МАЖИ! Не би сакала да доживеам со дечко ми да си разменувам пудра, маскара, маска...

Порано искрено си кажувавме жените меѓу себе дека сепак мажите се поубави, ни шминка не им треба ни ништо. Сега изумира вајда и тоа. И они сакаат да се неубави :icon_lol:

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
М'жи, јес да ни е важна хигиената, али си има граница не претервите. Депилирање, кубање веѓи, маска, пудра.....уат д фак?? Сакам машко бре до мене, а не жена. Ако сакам жена ќе си излезам со вистинска, не со полу жена :pos: -.-
Дај бидете малку помажествени, све се попедерчило овде.

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113

Пу пу жива среќа што сеуште постојат МАЖИ! Не би сакала да доживеам со дечко ми да си разменувам пудра, маскара, маска...

Порано искрено си кажувавме жените меѓу себе дека сепак мажите се поубави, ни шминка не им треба ни ништо. Сега изумира вајда и тоа. И они сакаат да се неубави :icon_lol:
Сликава од типов вториот си ја одбрала ептен мислам може да се најдат илјадници слики од жени што претерале со шминка и да се стават и да се рече дека шминкањето е лошо види ја оваа. Само што никој ен зборува за екстремни ситуации, се зборува за нормалност и факт е дека на пример исчупакни веѓи (малку исчупакни не да бидат направени милиметар туку да им се даде некоја чистота) изгледаат подобро каој секое машко од неичупкани, подочњаци секогаш изгледаат грдо кај секого и сл

Чедо , зар не беше природната убавина битна ? Како си ти тоа подобар од другите ако ставаш пудра на чело или си ги депилираш нозете ?
Те прави подобар човек ? Поубав ? Позгоден ?
Или те прави само предмет за исмејување на другите...
Предмет на исмејување не те прави, барен не зависи додуша во кој кругови е движиш, на некој им пречи тоа човек да е среден, на некого да не е среден, за едните едниот е педер, за другите другиот е сејак. Различни луѓе различни средини различно гледаат на работите.

За позгоден те прават позгоден затоа и имаш цели машки колекции, се менува сликата за тоа како треба да изгледа еден маж.

А аз природна убавина никој нема ни да те погледне во очи ако си грд или ако те смета за селанец. Би било убаво да е така како што велиш, ама не е внатрешната убавина најпосле се гледа, така да џабе ти е.

Kajgana Shop

На врв Bottom