Матурска облека, шминка и фризура

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Имаше и таква тема ..ете сега се споени .. продолжете со дискусии :smir:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
А ова е само за матурантКИ? Или и за матуранти.... е добро ај да си кажам лично за мене зашто еве сум матурант:) што знам туфкањето како демек матурата е којзнае што па ај костим машни курајбери некако ми е глупо. За мене матурата е посебна ама не до толку, ова со матуриве е ко свадба гаддемн:(. Планирам да земам некои си што знам фармерки една маица и бело сако, не класично малце по спортско и некоја убава патика. Се тоа убаво комбинирано со некои си слични бои. Плаво и бело планирав? Некои совети од женскиве како мислите вие

Член од
2 април 2007
Мислења
8
Поени од реакции
0
Klasika ili nesto po sportsko-za maturskata vecer

posto poleka ni se blizat maturskite veceri resiv da ja otvoram ovaa tema,za da vidime sto preferira mladinata kaj nas.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
За да се избегне отворање по сто пати иста ваква тема, а се ближи време кога матурантите треба да смислат како да изгледаат вечерта, темава нека стои залепена горе додека не помине целата еуфорија.

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Не е до тоа да бидете најтака или највака облечени ... Едноставно достигнете го максимумот, но тоa не значи да направите од себе кловн туку пред се бидете свои !!!

Еве некои предлози (извинете машки, женцките се по деликатни коге се работи за матура па затоа нив први) :

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Е ајде де, ова е дискриминација сериозно, вака ние машките бараме совет од женските а вие се прајте на тринајсет:) дајте малце совети погоре има една моја замисла па кажете нешто повеќе

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
точкест напиша:
А ова е само за матурантКИ? Или и за матуранти.... е добро ај да си кажам лично за мене зашто еве сум матурант:) што знам туфкањето како демек матурата е којзнае што па ај костим машни курајбери некако ми е глупо. За мене матурата е посебна ама не до толку, ова со матуриве е ко свадба гаддемн:(. Планирам да земам некои си што знам фармерки една маица и бело сако, не класично малце по спортско и некоја убава патика. Се тоа убаво комбинирано со некои си слични бои. Плаво и бело планирав? Некои совети од женскиве како мислите вие
Од моја страна гледано :)
Ако веќе ја правиш таа сино-бела комбинација,гледај да ја направиш во некој помалку хип-хоп или скејт стил бидејќи ќе има лош ефект инаку :) Ќе бидиш како некој тежок кремец,а воопшто не личиш за така,а многу е битно да бидеш она што си.

Јас би одбрала типска маица,некоја од ваков тип,за да го ублажи ефектот на белото сако

За останатото мислам дека и сам ќе се снајдеш :)

А совет од мене е да не се надминувате себеси,бидете она што сте,она што е ваш стил,она по што сметате дека сте препознатливи. Без претерување и извештачување. Гуд лак :smir:

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22

Машки :icon_lol: барам нешо еве али никако да најдам, се нешто ептен свечано, стрикно костуми само...али ако најдам веднаш ставам!

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Глупаво е за матурска свечено. Јас за полуматурската нешто покежуал ќе облечам, да речеме фармерки со маица на кратки ракави и кошула одозгора и класични адидаски :wink:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
дајте за машки...нешто класично но сепак модерно :):) ....

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Za da ne pomislat maskite deka se zapostaveni, eve jas ke zapocnam prvo so soveti za niv..Eve nekoi interesni modeli, ne tolku mnogu klasicno opredeleni, so interesni dodatoci i vo ubavi boi.

Eve nesto malce porazlicno:

i poklasicno...

Член од
6 јули 2006
Мислења
117
Поени од реакции
8
lele decki jas mislam za na matura super fustan barem mene mi se dopadna

na onoj filmot bird on a wirw so goldie hawn znam deka e star filmot ama fustanceto sto go nosi e UFFF

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Еве нешто по мој вкус за матурантките :)

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom