Матурска облека, шминка и фризура

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Ангелче се знаеме?:) нема везе тоа иначе околу советов твој малце не го разбрав хипхоперски или скејт кремски ми измеша се неможам да се составам сега. Вака значи од тоа што планирам да зимам значи не е ништо претерано широко ко што се носев или пак претесно и пре кич искинати фармерки бла бла

Член од
27 март 2007
Мислења
91
Поени од реакции
1
I jas sum ovaa godina maturanka megutoa voopsto ne sum zaPocnata so skitanje po prodavnici da baram fUstancinja ili sl.Mislam deka kaj nas navistina eptem mnogu se preteruva okolu tie maturski vecer,golem uspeh se zavrsili sredno:nenene:.Sega imam mnogu pobitni za koi trebe da se grizam otkolku za maturata.Pred se bitno mi e da odlucam kade da prodolzam na faks.a kako ke izgledam na maturata hmmmm.PA POCEKAJTE VEDNAS POSLE MATURATA KE VI PRATAM SLIKA KAKO SUM IZGLEDALA:d

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
дајте бе слики со машка облека .... барем вие чупињата би требало да имате подобар вкус :) Dont Let us doWn :( ...LOL

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Crazy P0Y0L напиша:
дајте бе слики со машка облека .... барем вие чупињата би требало да имате подобар вкус :) Dont Let us doWn :( ...LOL
Svrti be na prethodnata strana, jas staviv nekoi interesni modeli!:helou:

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Од искуство би им препорачала на машките да не се замараат премногу(не дека нешто се загрижени)...добар е изборот на патиче,фармерче/не премногу елегантна панталона,интересна маичка или кошула со спортско палтенце...
Што се однесува на женските...кип ит симпл..нема потреба од теткосување и правење фешти..слатко фустанче со штиклички ке заврши работа:smir:

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
59
точкест напиша:
Ангелче се знаеме?:) нема везе тоа иначе околу советов твој малце не го разбрав хипхоперски или скејт кремски ми измеша се неможам да се составам сега. Вака значи од тоа што планирам да зимам значи не е ништо претерано широко ко што се носев или пак претесно и пре кич искинати фармерки бла бла
Не,не се знаеме,ти кажувам вака лаички,колку што можам да забележам од писмените извори :)))
Советот беше да ти кажам дека кога вмешуваш бело сако во комбинацијата,треба да внимаваш како го комбинираш,оти една утка и изгледаш како тежок кремец :) Затоа ти предложив како да го искомбинираш и ти предложив во похип-хоп или скејт стил,за да не изгледаш и делуваш како тежок кремец,бидејќи не личиш за таков. Ако грешам поправи ме :)

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
точкест напиша:
А ја како екс матурантка да ти предложам под палтото да облечеш некоја добра кошулка а не маица?
Верувај,мн.поубаво изгледа:smir:
И секако добри патики доле,кондура:nenene:

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Jas ovoj go sakam za mojata maturksa. Edinstveno moze da mu se namali dekolteto

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Еве некоја флируа за машко

еве и облека за матурска

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Значи бидна што бидна купив:vozbud:знам дека многу би ја криеле својата облека зашто незнам што било демек некој ќе копирал или слично али не сум нешто посебно облечен па да не испадне демек нешто кријам еве ја мојата комбинација. Тегет фармерка јес да не се гледа на сликата, светло сина маица и сако маалце посветло од маицата, спортско нормално и све тоа на финиш со патики што уште не се купени:pos: али деновиве ќе бидат:) на кој му се свиѓа нека зима(само да не е од ДСУ Панче Арсовски:pos::pos::pos::pos:) чекам било какви коментари
DSC08714a.jpg

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Гуд Чојс,ми се свиѓаат боите...баш вакво палто имаше еден мој другар лани и веруј ми ќе си го изнаносиш:smir:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Добар си Точкесто .. одлична боја си изберал ( моја омилена ) сега фармерките не ги гледам .. ама ова на горе е Океј ..

поздрав

Ч

Чек Он Ит

Гостин
точкест напиша:
Значи бидна што бидна купив:vozbud:знам дека многу би ја криеле својата облека зашто незнам што било демек некој ќе копирал или слично али не сум нешто посебно облечен па да не испадне демек нешто кријам еве ја мојата комбинација. Тегет фармерка јес да не се гледа на сликата, светло сина маица и сако маалце посветло од маицата, спортско нормално и све тоа на финиш со патики што уште не се купени:pos: али деновиве ќе бидат:) на кој му се свиѓа нека зима(само да не е од ДСУ Панче Арсовски:pos::pos::pos::pos:) чекам било какви коментари
Прегледај го приврзокот 1542
Да, топ избор ... :devojkr:

Убави бои, убаво палто, блуза и фармерки (колку што можам да видам):sa:

Ај сеа јас да стаам некои сликички ...

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
jas uste nemam zemeno, ama se odluciv, ima super modeli vo www.bitsiani.com pa ko ke se strosam ke pustam edna fotka :)

Kajgana Shop

На врв Bottom