Матура

Член од
16 јуни 2010
Мислења
108
Поени од реакции
21
Незнам како ќе ги дочекам резултатие више >.<
Btw, да не знае некој колку поени се потребни за положување англиски?!

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Јас сум тотално изгубена во време и простор! Мислев денес сме вторник станувам сабајлево идам на страната чекам чекам и после една другарка коа ми кажа кој ден е...:tapp:
Искра, вкрај се напна ти со ова матурата, chill ;)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
^А толку беше сигурна во своето знаење во однос на оние "слаби" ученици од Моша.:helou:

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
Ц Ц Ц Ц Како можат да бидат задоволни од резултатите кога се послаби и од лани???!! Дали 2,9 просек е успех?! Идиоти:tapp:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Јас сум сигурна во своето знаење и верувам во себе, но не му верувам на системот.:wink:

И дај искочи надвор нека те фати сонце греву еден утепан!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
^Кога не сакаш самиот да се критикуваш, лесно е да го критикуваш системот.

И верувала или не пред помалку од саат се вратив од надвор, а иначе не потпаѓам на провокации од "типка" од Моша :)

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Секое врапче би знаело да каже дека денес повеќето од факултетите се 3+2 и прашањето не било упатено до тебе туку до сите членови на фарумов ти само прв си одговорил.

И добро ајде нека биде ТИП СУМ. Тип што не го интересира кој си и од кај го знаеш :smir: Луѓето што ги почитувам ги држам блиску до себе, другите кој ги е*е

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Јас сум тотално изгубена во време и простор! Мислев денес сме вторник станувам сабајлево идам на страната чекам чекам и после една другарка коа ми кажа кој ден е...
Искра, вкрај се напна ти со ова матурата, chill ;)
А толку беше сигурна во своето знаење во однос на оние "слаби" ученици од Моша.
Ај сеа објасни ми ја поентата со 3+2 факултетите со муабетов погоре :)

И кај сум одговорил на прашање за факултетите 3+2 или 4, или којзнае што...

За вториот дел, игнор.

Ајт, се надевам дека утре оние што поминувале така во Моша, и јас што зборев дека само со книгата ќе поминат ќе добијат 2ки, а ти 5ка зашто 4 години си учела(не рипај, ова го кажа ти, неам намера да барам кај го правевме муабетот, а баш ги очекувам твоите реакции кога ќе видиш некој што имал 2ка или кец цела година на матура да има 3ка, а ти 4ка, запамти го убаво постов, ќе видиш дека бев у право кога ми кажуваше некои си цитати како мудрецот покажувал со прстот хахаха)...

:smir:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај сеа објасни ми ја поентата со 3+2 факултетите со муабетов погоре :)

И кај сум одговорил на прашање за факултетите 3+2 или 4, или којзнае што...

За вториот дел, игнор.

Ајт, се надевам дека утре оние што поминувале така во Моша, и јас што зборев дека само со книгата ќе поминат ќе добијат 2ки, а ти 5ка зашто 4 години си учела(не рипај, ова го кажа ти, неам намера да барам кај го правевме муабетот, а баш ги очекувам твоите реакции кога ќе видиш некој што имал 2ка или кец цела година на матура да има 3ка, а ти 4ка, запамти го убаво постов, ќе видиш дека бев у право кога ми кажуваше некои си цитати како мудрецот покажувал со прстот хахаха)...

:smir:

Те цитирам колку да видиш, не дека има врска со горепишаното. :) Сакав да те прашам, резултативе утре на нет ќе можат добро да се видат или вие кога ги гледавте кочеше, никакво беше?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
^Не бев дома, во Охрид бев тој период, али мислам дека им кочело. И сосема очекувано е да кочи кога одеднаш сите матуранти(не знам точен број) ќе се закачат на една иста страна да бараат податоци од таква база.
Најубаво иди си во школо, ем ќе се видиш со другарите/ките, ем ќе си видиш резултати сигурно.
И џабе си ме цитирала, изгаснати ми се нотификациите за цитат :)
Ако те интересира нешто плус, утре ќе ти одговорам.
Поздрав.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Те цитирам колку да видиш, не дека има врска со горепишаното. :) Сакав да те прашам, резултативе утре на нет ќе можат добро да се видат или вие кога ги гледавте кочеше, никакво беше?
кочеше, мислам дека никој не успеа цел ден да види на нет. во школо најдобра солуција.:smir:

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
Хахаха кое изненадување, идам на страната, кликам резултати ии... Service Unavailable!
Поздрав, отидов јас во школо да си видам резултати, се надевам ќе бидат кај сите добри :)

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Абе да му ебам се на министеро, еден сајт не знаат да го направат како шо треба:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom