20 ми се чиниНезнам како ќе ги дочекам резултатие више >.<
Btw, да не знае некој колку поени се потребни за положување англиски?!
Искра, вкрај се напна ти со ова матурата, chillЈас сум тотално изгубена во време и простор! Мислев денес сме вторник станувам сабајлево идам на страната чекам чекам и после една другарка коа ми кажа кој ден е...![]()
Јас сум тотално изгубена во време и простор! Мислев денес сме вторник станувам сабајлево идам на страната чекам чекам и после една другарка коа ми кажа кој ден е...![]()
Искра, вкрај се напна ти со ова матурата, chill![]()
Ај сеа објасни ми ја поентата со 3+2 факултетите со муабетов погореА толку беше сигурна во своето знаење во однос на оние "слаби" ученици од Моша.![]()
Ај сеа објасни ми ја поентата со 3+2 факултетите со муабетов погоре![]()
И кај сум одговорил на прашање за факултетите 3+2 или 4, или којзнае што...
За вториот дел, игнор.
Ајт, се надевам дека утре оние што поминувале така во Моша, и јас што зборев дека само со книгата ќе поминат ќе добијат 2ки, а ти 5ка зашто 4 години си учела(не рипај, ова го кажа ти, неам намера да барам кај го правевме муабетот, а баш ги очекувам твоите реакции кога ќе видиш некој што имал 2ка или кец цела година на матура да има 3ка, а ти 4ка, запамти го убаво постов, ќе видиш дека бев у право кога ми кажуваше некои си цитати како мудрецот покажувал со прстот хахаха)...
:smir:
кочеше, мислам дека никој не успеа цел ден да види на нет. во школо најдобра солуција.:smir:Те цитирам колку да видиш, не дека има врска со горепишаното.Сакав да те прашам, резултативе утре на нет ќе можат добро да се видат или вие кога ги гледавте кочеше, никакво беше?