СпаЈдеР
DissentiveMoron202
- Член од
- 1 март 2006
- Мислења
- 3.201
- Поени од реакции
- 52
Е добро де,малку гевгелиски терам :smir:Martin$ напиша:Тој е тој е одговорот![]()
Е добро де,малку гевгелиски терам :smir:Martin$ напиша:Тој е тој е одговорот![]()
Син на мојот татко=човек кој го гледа портретот. Татко на човек на портретот=човекот го гледа својот син. Сега јасно ти е?John Doe напиша:Таткото на човекот на портретот е син на мојот татко
уатф? кој син од каде?
Пошто нема брат и сестра,во своето дете си гледаBusHav напиша:Ваљда од внукот негов(син на брат му?)
da daAshley напиша:во своето дете?
Козата да ја изеде зелката, па волкот да ја изеде козата.mystery girl напиша:Eve vi drugo:
Eden covek trgnal na pazar i so sebe ponesol zelka,koza i volk.Koga dosol do rekata zatekol camec vo koj so sebe mozel da ja ponese samo zelkata ili samo kozata ili samo volkot.No vo negovo otsustvo kozata ke ja izede zelkata,a volkot ke ja izede kozata.
Kako mozel covekot na drugiot breg na rekata da gi prenese i zelkata i kozata i volkot?
Секој посебно... Прво зелката, па после волкот да не ја изеде зелката, па на крајот козата...И така среќно и весело сите се на другата страна на рекатаmystery girl напиша:Eve vi drugo:
Eden covek trgnal na pazar i so sebe ponesol zelka,koza i volk.Koga dosol do rekata zatekol camec vo koj so sebe mozel da ja ponese samo zelkata ili samo kozata ili samo volkot.No vo negovo otsustvo kozata ke ja izede zelkata,a volkot ke ja izede kozata.
Kako mozel covekot na drugiot breg na rekata da gi prenese i zelkata i kozata i volkot?