На листот имало напишано како да ја вклучи струјата?jove_bt напиша:Гего i know that you have brain, use it... ете ви кажав струја(светилките) и хартијата(документ), connect them
Едит:
Сега ако ми речиш одел да ја плаќа сметката за струја не играм и одам се фрлам под автобус:pos2::pos2::pos2:
Каде брзаjove_bt напиша:Ако ви е толку тешка да го кажам одговорот па постирајте вие друга?
Ходник, брза негде, лист важен носи со себе, снемува СТРУЈА, ЛИСТОТ ВЕЌЕ НЕ Е важен.
1.На битка со дијарејата.Ashley напиша:Каде брза![]()
Најверојатно е -8.9. Не за друго, пореално е од -136.5. Зависи во што ќе ги претвориш степените, дали фаренхајтови или келвини.Попај напиша:-136.5 stepeni celziusovi.
DOKAZ:Toa se primenuva so Kelvinovata skala nula stepeni e 273 K
podeleno na dva e ednakvo na 136.5 k,sto znaci deka e -136.5 stepeni celzusovi
ne ne.NE e nitu negov nistu od tatko mu.Ama greska a mislev deka e lesna zagatka.mystery girl напиша:Eve od mene edna lesna zagatka:
Gospodinot X gleda eden portret.Eden slucaen minuvac zastanuva i go prasuva:,,Sto gledate gospodine?,, Toj odgovara:,,Jas nemam nitu brat nitu sestra,no tatkoto na covekov na slikata e sin na mojot tatko,,.
Cij portret gleda ovoj gospodin?
во своето дете?mystery girl напиша:ne ne.NE e nitu negov nistu od tatko mu.Ama greska a mislev deka e lesna zagatka.
По малку размислување и јас го добив оваAshley напиша:во своето дете?
Тој е тој е одговоротСпаЈдеР напиша:По малку размислување и јас го добив ова
Збунувачки е ама изгледа тоа е одговорот :jaj: