M
Точно, овој симбол на таа зграда и јас го имам забележено уште пред неколку години одејќи во салонот на АМЦ во близина на соборен храм !Прегледај го приврзокот 204813
ОВА СЕ НАОЃА ВО ЦЕНТАР, ЗГРАДАТА ПРОТИВ СПОРТ ЛАЈФ И СОБОРНА ЦРКВА. ТУКА СЕ НАОЃА КД ФОНДОВИ И НЕКОЈ ХОТЕЛ. СИМБОЛОТ Е Г (G) ВО ТРИАГОЛНИК И ОКОЛУ НЕГО КРАЦИ СОНЦЕ.
Повеќе бизниси има во таа зграда.Дали адвокатот Ѕвонко Давидовиќ има некаква поврзаност со масоните или е масон?
Свастиката ја има во новата црква на Плаошник-Св. Климентова и тоа на мозаикот долу-лево (југоисточно) и е многу стар мозаик во прашањеТочно, овој симбол на таа зграда и јас го имам забележено уште пред неколку години одејќи во салонот на АМЦ во близина на соборен храм !
Исто така имам забележано и симбол кукаст крст (свастика) во двор на една црква во Охрид, не ми текнува името на црквата која беше, многу ги има !
Интересни симболи можат да се сретнат низ Македонијава !
Како се привлекуваат пари со сатански симболи?Ме интересира која е поентата со ставање на овие симболи, дали привлекување на пари бидејќи тоа се сатански симболи?
Треба да се образоваш малку, со сатански симболи се додворуваш на сатанатаКако се привлекуваат пари со сатански симболи?
Што е сатанско во симболон на зградата?
Може да споделиш информации од каде ова што си сликал е сатански симбол, од каде тоа итн итн... сигурно си прочитал некаде, од некој... не веднаш обвинувања и слично.Треба да се образоваш малку, со сатански симболи се додворуваш на сатаната
ОК тоа, во ред.Треба да се образоваш малку, со сатански симболи се додворуваш на сатаната
Масон е, еден од најјаките. Никој ништо не му може.Дали адвокатот Ѕвонко Давидовиќ има некаква поврзаност со масоните или е масон?
Се работи за римски мозаик. Свастиката е римски симбол,Хитлер ја презал од нив.Значи нема никаква врска со црквата.Свастиката ја има во новата црква на Плаошник-Св. Климентова и тоа на мозаикот долу-лево (југоисточно) и е многу стар мозаик во прашање
Многу постар симбол е и од самиот Рим...Се работи за римски мозаик. Свастиката е римски симбол,Хитлер ја презал од нив.Значи нема никаква врска со црквата.
Јас мислам дека и окото.Многу постар симбол е и од самиот Рим...
Исто и крстот, и кругот, и триаголникот...