M
martin64
Гостин
А зошто има потреба таму да се наоѓа? А да, ми текна, за овожавање на ѓаволотКако се привлекуваат пари со сатански симболи?
Што е сатанско во симболон на зградата?
А зошто има потреба таму да се наоѓа? А да, ми текна, за овожавање на ѓаволотКако се привлекуваат пари со сатански симболи?
Што е сатанско во симболон на зградата?
Ама ти можеш за сенешто да тврдиш дека е во функција на обожавање на ѓаволот.А зошто има потреба таму да се наоѓа? А да, ми текна, за овожавање на ѓаволот
Па тогаш зошто тој симбол стои таму? Во Бохемијанскиот клуб што се случува, сигурно знаеш. Зошто е светов ваков како што е денес? Тие тајни друштва се одговорни за оваа политика што се случува денес. Годишно се произведува повеќе од доволно за сите да се нахранат но сепак сета храна се трпа на едно место и не се дава на тој што немаАма ти можеш за сенешто да тврдиш дека е во функција на обожавање на ѓаволот.
Што конкретно сметаш дека е сатански симбол?
Ме боли кур зашто стои таму.Па тогаш зошто тој симбол стои таму? Во Бохемијанскиот клуб што се случува, сигурно знаеш. Зошто е светов ваков како што е денес? Тие тајни друштва се одговорни за оваа политика што се случува денес. Годишно се произведува повеќе од доволно за сите да се нахранат но сепак сета храна се трпа на едно место и не се дава на тој што нема
Тој симбол спаѓа во окултизам, а окултизам е сатанска работа. Толку глуп ли се правиш? Значи толку е едноставно човекуМе боли кур зашто стои таму.
Дискутирај со друг тоа.
Ја тебе те прашав друго, еве уште еднаш у случај да си ментално ретардиран и не разбираш од прва:
Ти рече дека е сатански симбол, прашувам - Што е сатански симбол на сликата?
Ти ми викаш - а зашто е на зградата?
Стварно ретардиран ли си?
Можеш ли кохерентна дискусија да водиш?[DOUBLEPOST=1551371391][/DOUBLEPOST]Ја можам свашта да кажам, можам да кажамн дека martin64 е педофилска шифра, која ја употребуваат педофилите на социјалните мрежи за да привлечат жртви.
Имам некој доказ за тоа некако? Од литература, други извори, историја, криминални случаи и што ја знам од каде. Не. Немам.
ОК, тоа ти било логиката - дека окултизмот е сатанска работа, а симболот спаѓал во окултизам.Тој симбол спаѓа во окултизам, а окултизам е сатанска работа. Толку глуп ли се правиш? Значи толку е едноставно човеку
Точен е, тогаш зошто има симболи?ОК, тоа ти било логиката - дека окултизмот е сатанска работа, а симболот спаѓал во окултизам.
Не беше толку тешко да се даде одговор на поставено прашање, па макар и неточен.
Бидејќи „една слика, илјада зборови“.Точен е, тогаш зошто има симболи?
Не е за доброто на човештво да се силуваат деца како тие масони што праватБидејќи „една слика, илјада зборови“.
Зафаќа помалку простор, а се кажува многу.
Си измешал ти масони со телемити.Не е за доброто на човештво да се силуваат деца како тие масони што прават
Едноставно кажувам и во право сум. Тие масони, илуминати, Ротшилд и тие што се занимаваат со окултизам имаат силувано деца во Холивуд што се и преку Дизни цртаните праќаат подсвесни пораки за секс и тие работи.Си измешал ти масони со телемити.
Знам, сега ќе скокнат телемитите и ќе речат како у ствари си ги измешал масоните со католичките свештеници. Не скокајте џабе, се заебавам. Не тврдам дека силувате деца, пошто знам.
Ти не се правишСе правиш дека не знаеш ништо
Силувањето само по себе не е добро за човештвото! Ниту деца, ниту возрасни ниту природата ниту ништо...Не е за доброто на човештво да се силуваат деца како тие масони што прават
Масоните владеат и перат мозоци, тоа се проектите "mk ultra" и сличните на нив кај што се занимаваат со депопулизација. Тие донесоа работи како феминизмот и педери и со тоа се влијае да има повеќе разводи и рушење на традиционалните вредности и со тоа опаѓа наталитетот.Силувањето само по себе не е добро за човештвото! Ниту деца, ниту возрасни ниту природата ниту ништо...
А тоа дека масоните по дифолт силуваат деца (или по дифолт се „големото зло на Земјата“) ми дава до знаење дека моментално коментирам или со дете или со апсолутно неук човек ...
Токму тие донесоа разводи, геј популација и „рушење на традиционалните вредности“?