Масони

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
upload_2019-2-17_20-20-2.png

ОВА СЕ НАОЃА ВО ЦЕНТАР, ЗГРАДАТА ПРОТИВ СПОРТ ЛАЈФ И СОБОРНА ЦРКВА. ТУКА СЕ НАОЃА КД ФОНДОВИ И НЕКОЈ ХОТЕЛ. СИМБОЛОТ Е Г ВО ТРИАГОЛНИК И ОКОЛУ НЕГО КРАЦИ СОНЦЕ. ДАЛИ ВАКА ПОВЕЌЕ ПАРИ ЌЕ ЗАРАБОТАТ И ЗНАЕТЕ ДЕКА ЌЕ ГОРИТЕ ВО ПЕКОЛОТ ЗА САТАНИЗАМ?

Дали адвокатот Ѕвонко Давидовиќ има некаква поврзаност со масоните или е масон?

Прегледај го приврзокот 204813

ОВА СЕ НАОЃА ВО ЦЕНТАР, ЗГРАДАТА ПРОТИВ СПОРТ ЛАЈФ И СОБОРНА ЦРКВА. ТУКА СЕ НАОЃА КД ФОНДОВИ И НЕКОЈ ХОТЕЛ. СИМБОЛОТ Е Г (G) ВО ТРИАГОЛНИК И ОКОЛУ НЕГО КРАЦИ СОНЦЕ.

Точно, овој симбол на таа зграда и јас го имам забележено уште пред неколку години одејќи во салонот на АМЦ во близина на соборен храм !
Исто така имам забележано и симбол кукаст крст (свастика) во двор на една црква во Охрид, не ми текнува името на црквата која беше, многу ги има !
Интересни симболи можат да се сретнат низ Македонијава !

Точно, овој симбол на таа зграда и јас го имам забележено уште пред неколку години одејќи во салонот на АМЦ во близина на соборен храм !
Исто така имам забележано и симбол кукаст крст (свастика) во двор на една црква во Охрид, не ми текнува името на црквата која беше, многу ги има !
Интересни симболи можат да се сретнат низ Македонијава !

Свастиката ја има во новата црква на Плаошник-Св. Климентова и тоа на мозаикот долу-лево (југоисточно) и е многу стар мозаик во прашање

Ме интересира која е поентата со ставање на овие симболи, дали привлекување на пари бидејќи тоа се сатански симболи?

Ме интересира која е поентата со ставање на овие симболи, дали привлекување на пари бидејќи тоа се сатански симболи?
Како се привлекуваат пари со сатански симболи?
Што е сатанско во симболон на зградата?

Треба да се образоваш малку, со сатански симболи се додворуваш на сатаната
Може да споделиш информации од каде ова што си сликал е сатански симбол, од каде тоа итн итн... сигурно си прочитал некаде, од некој... не веднаш обвинувања и слично.

Треба да се образоваш малку, со сатански симболи се додворуваш на сатаната
ОК тоа, во ред.
Но кој е конкретно сатански симбол што го користат масоните?

На пример еве мене ми се чини дека твојот симбол е сатански.

Последно уредено:
Масон е, еден од најјаките. Никој ништо не му може.

Дури и од раѓање е масон,само погледајте го презимето Давидовиќ а се знае дека масоните користат симболи како давидовата ѕвезда,,,,,,,
hqdefault.jpg
,,,,,,,,,и името Ѕвонко му е масонско,,,,,,,,,,,
free-mason-guardian-bell__48618_zoom-1200x630.JPG
По масонското ѕвонче го носи името,,,,,,,,,

Свастиката ја има во новата црква на Плаошник-Св. Климентова и тоа на мозаикот долу-лево (југоисточно) и е многу стар мозаик во прашање
Се работи за римски мозаик. Свастиката е римски симбол,Хитлер ја презал од нив.Значи нема никаква врска со црквата.

Се работи за римски мозаик. Свастиката е римски симбол,Хитлер ја презал од нив.Значи нема никаква врска со црквата.
Многу постар симбол е и од самиот Рим...
Исто и крстот, и кругот, и триаголникот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom