- Член од
- 25 март 2012
- Мислења
- 8.541
- Поени од реакции
- 5.095
puno не го тупи бе до толку. Лупни ја поентата, не туку околиши.
Колку и да се трудиш да ги претствиш твоите соверници како мирни, желни за соживот, кои на мува не газат, џабе ти е.
После Велигденм се ви е џабе, злобата во вас излезе на виделина, баграта го покажа вистинскиот лик.
Ккао и секаде, во секое стадо црно овци, мож ќе се појави и по некоја бела, ради реда, ама и то не сум сигурен за вас.
Затоа олади и не прави тензии.
Не сакам да претерам, но е глупост да кажете дека е вршено етничко чистење врз македонците.......
До сега сите би можеле да се вратат, но да имаше волја за тоа, да имаше волја државата па и самите македонци..........но на државата не и интересира, на иселениците подобро им е така, и кој е дежурниот виновник???? - Албанците се виновниците, тие не избркаат, тие вршат етничко чистење......замисли локално население кои немаат никаква алатка на власта во рака вршат етничко чистење.........
Мене лично не ме интересира што ќе помислите за некој поединец албанец, и јас имам лошо мислење за поединци, но вие омразата сте ја насочиле кон колективот..........
После великден се случи монструозно убиство, но тебе тоа не ти дава право да се сомничиш во мене подифолт, вие тоа го правите.........
После великден излезе на виделина вашата омраза, вашата фобија, вашата неспособност да трпите различни од вас........
Да, секое стадо има бели и црни овци, проблемот е што според вас во моето стадо гледате се црно.....јас ви велам извадете ги сончевите очила, затоа што ви тврдам дека кај вашите очи е проблемот.......
Како мислиш дека правам тензии, зар размислувањето што е различно, е тензично овде?