Дечишта...Jas sum Albanec, no WTF koj e ova armija za osloboduvanje na teritorii? Nikogas za nejze ne sum slusnal... a siguren sum deka toa organizacija ne ni postoi... sigurno se detista kako ovie na forumov, sto sekoj den samo za vojna zboruvat i izigravat internet patrioti. Gledam sea i na albanskite forumi/stranici im se smeat...
Кажаа некои нови информации на пресот? Цело време ми кочеше стримот.
Ништо !Што кажаа на стримот не ми отвараше пишете
По ултиматумот упатен до македонската владаШто кажаа на стримот не ми отвараше пишете
Конечно сфатила со што си има работа ..Вторник, 17 Април 2012 14:00
На случајот работат најискусните полициски службеници, а ова дело е најсериозното со кое МВР се има соочено, посочи Јанкулоска.
Што излегува секој ден на прес кога истото го кажува? Кога ќе имате нешто излези на прес.Вторник, 17 Април 2012 14:00
Благодарение на телефонската линија, информациите од граѓаните и од терен, податоците за петкратното убиство се многубројни и со добар квалитет. Истрагата оди во добра насока, посочи министерката Јанкулоска.
-Нашиот впечаток е дека имаме сериозни информации кои би можеле да значат побрзо решавање на случајот, но потребно е дополнително време, истакна Јанкулоска.
По информациите за возилото кое се наоѓало на местото на злосторот, 40-тина граѓани се јавиле на телефонската линија 199. Од МВР велат дека добиените информации се поклопуваат со нивните претпоставки, што секако ја носи истрагата во позитивна насока.
Министерката уште еднаш апелираше до граѓаните, секоја информација што би можела да помогне за решавање на трагедијата која се случи во четвртокот, да ја пријават на телефонската линија.
-Доколку некој се сети какво лице го управувало ова возило или колку луѓе биле во возилото, нека пријави. Таквите информации може изгледаат неважни, но се од суштинска важност за истрагата. Ние ги разработуваме сите сценарија. На случајот работат најискусните полициски службеници, а ова дело е најсериозното со кое МВР се има соочено, посочи Јанкулоска.
Коментирањето на детални аспекти од истрагата, рече министерката, може да наштети на самата истрага.
Ништо ново не кажа.
Ultimatumi ili nesto drugo vo ime na albancite imat pravo samo Berisha, Taci ili AhmetiПо ултиматумот упатен до македонската влада
Можеби албанците се плашат од некакви си освета. Протестите ги заплашија, никој не сака да биде истепан. И ние во Гостивар не излегувавме навечер неколку дена од како се случи убиството.Не реков за бит пазар, чаршија или јаја паша реков за накај чаир и бутел. Исто и вчера со едни другари чудно ни беше во 20ч нема никој надвор еве и сега е исто.
Си слушнал за граѓанска војна?gledajte sea vaka vojna prakticno i nemoze da bide zatoa shto nie ke go napadnime malcinstvoto vo drzavata znaci nema sudir na dve drzavi
Грешиш, никој шип тар нема право на ултиматум и закана со војна.Ultimatumi ili nesto drugo vo ime na albancite imat pravo samo Berisha, Taci ili Ahmeti
potocno megjuetnicka vojna.. treba da gi skineme ednas za sekogas.Си слушнал за граѓанска војна?