- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.286
- Поени од реакции
- 26.168
Немам капацитет за читање меѓу редови. Дај кажи го одговорот, па да дискутираме. Ако може поопширно.Читај меѓуредови и ке го најдеш одгоровот!
Немам капацитет за читање меѓу редови. Дај кажи го одговорот, па да дискутираме. Ако може поопширно.Читај меѓуредови и ке го најдеш одгоровот!
Прашање од милион долари-зошто Србија сака да бидеме капут?Srbite sakat da se destabilizira Makedonija . Mozno e i srbi da go napraile ova.. Tie imaat i kapacitet , da ne ze zaboravi Vukovar , Recak , Kosovo , Srebrenica , Bosna ..
Se e moznoo .. A vie ste ostanale so toa Albancite go napraile ova.
Исто како што бугарите извадија наслов од темата Радев или Рузвелт на МНР Така да пазете што зборите.Се повеќе и повеќе мислам дека српските медиуми вадат информации од темава...
Ќе видиме за тоа... Ја заклучуваме темата до следните вести, односно - додека не бидат презентирани нови докази или информации.Се повеќе и повеќе мислам дека српските медиуми вадат информации од темава...
Возилото е донесено од странство... ова не ми е јасно, дали убијците го донесле од странство, или возилото е увезено, продадено во Македонија... Оти во тој случај не би било лошо да се проверат страните како pazar3, reklama5...сите да се активираме каде е видено ова возило
http://www.mvr.gov.mk/ShowAnnouncements.aspx?ItemID=11139&mid=1367&tabId=358&tabindex=0
Ако ги купиле од пазар 3, ондак треба да се прогласат за најглупави криминалци на светот...Возилото е донесено од странство... ова не ми е јасно, дали убијците го донесле од странство, или возилото е увезено, продадено во Македонија... Оти во тој случај не би било лошо да се проверат страните како pazar3, reklama5...
од кајде и да е донесено кога и да е донесено - камерите на граница и камерите на патарина работат. значи кој и да го возел кога и да го возел некој МОРА да се најде. ако еден човек се фати ке се фатат и другите јас ти гарантирам 10000%Возилото е донесено од странство... ова не ми е јасно, дали убијците го донесле од странство, или возилото е увезено, продадено во Македонија... Оти во тој случај не би било лошо да се проверат страните како pazar3, reklama5...
Освен, ако некој не се погрижил камерите на граничните премини баш во тој момент да не работат... што ми е малку пологично за веќе една добро организирана група...од кајде и да е донесено кога и да е донесено - камерите на граница и камерите на патарина работат. значи кој и да го возел кога и да го возел некој МОРА да се најде. ако еден човек се фати ке се фатат и другите јас ти гарантирам 10000%
тоа возило има број на шасија па ако треба и од само производство од фабрика па се до последен момент по документација ке се следи - еден траг води до друг траг секогаш!