Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Србиве почнаа длабоко да замешуваат прсти и да откриваат информации кои МВР кај нас сеуште не ги соопштила
мене работава се повеќе ме плаши....
Мислиш српските новинари кои за разлика од нашите не мораат да погледнат во некој свој овчар пред да објават нешто..

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
работата не му била да ги исчистат сите на нивниот пат тие имале цел зошто биле таму ако беше така ке ги отепаја сите по пат а беше кажано во езерото имаше други рибари кои ги слушнаја истрелите и биле први на злочинот има автопат точно над извршеното место можно е некој да ги видел ке има доправа информации а јас не верувам дека е само еден сведок ке има и поке
Луѓе толку ли сте несвесни? Па ќе ги уапсеа до сега да постоеше сведок и да беа во макеоднија. Толку ли ви е тешк отоа да го сватите?

Член од
30 март 2011
Мислења
95
Поени од реакции
74
доста веќе со србите,тоа е грчка телевизија нормално дека сакаат да провоцираат, баталети ги прва српска и останатите!

makedonec_bt

Проф. по улични науки
Член од
15 април 2012
Мислења
146
Поени од реакции
102
ис
ако сакаш да привлечиш внимание, поуспешно би ти било со запирка!
истото ми го кажа и вчера малце е што пишувам кирилица сега дај не ме мачи за тоа

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.931
Поени од реакции
73.411
Да имало сведок зошто дознале за убиството после 4 саати?
Дај не бидете мутави, да имало сведок ќе пријавел одма.

Мада во нашава држава многу веројатно е и да измислат некој сведок се со цел да се претстави божем работела полицијата или да се заташка нешто поголемо.

Член од
14 април 2012
Мислења
365
Поени од реакции
112
Каков сведок какви бакрачи, ова Србиве измислуваат глупости цело време.
Се согласувам. Ако имало сведок ќе јавел одма во полиција, немало да дојде полицијата на местото на настанот два часа подоцна.

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Srbite sakat da se destabilizira Makedonija . Mozno e i srbi da go napraile ova.. Tie imaat i kapacitet , da ne ze zaboravi Vukovar , Recak , Kosovo , Srebrenica , Bosna ..

Se e moznoo .. A vie ste ostanale so toa Albancite go napraile ova.

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
доста веќе со србите,тоа е грчка телевизија нормално дека сакаат да провоцираат, баталети ги прва српска и останатите!
Стварно, не знам зошто се палат сите, се глеа дека Србите се буцкала и намерно провоцираат...

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Ти кај живееш бе пријател? Ги амнестираа сите убијци и манијаци, ни еден албанец не реагираше за тоа. Напротив ги гласаат терористите и се радуваа што се ослободени тие што силуваа и мачеа. Пред камери ослободуваат нивни насилници.
Видиш ја у Чаир живеам. И у зграда иаме неколку албански фамилии кои се предобри луѓе, кои ни се наоѓаат повеќе одошто некои македонски фамилии од влезот. И не сакам утре да треба пред зграда да се тепам со комшијата албанец пошо некој решил да излезе и на убиство да врати со убиство.
Не жалам што сум пацифист. Жалам што сум пацифист во земја ко нашава каде очигледно поголемиот број на луѓе плачат да има немири а за истите сакаат после да го обвинат противникот.
И наши насилници шетаат, само што за нашите не се слуша толку пошо имаат пет пати појаки грбови. Верувај такви насилници за кои збориш, од македонска националност неколку ги има кај мене во населба.
Дополнително што ич не ми е гајле за политиката у земјава, туку едноставно ме интересира утре да не ми е страв да излезам на улица пошо некој чека прилика за крвна одмазда.

makedonec_bt

Проф. по улични науки
Член од
15 април 2012
Мислења
146
Поени од реакции
102
Луѓе толку ли сте несвесни? Па ќе ги уапсеа до сега да постоеше сведок и да беа во макеоднија. Толку ли ви е тешк отоа да го сватите?
Ти да не мислиш толку лесно е да бидиш сведок на 5 кратно убиство. Ке се осекјаш како ти да си бил дел од нив. Треба време да се види дали навистина бил таму да се испита детално оти сите можиме да речиме дека сме сведоци а во стварност не сме. Тој сигурно не се пријавил одма а можно е криминалците да ја напуштија земјата послем злосторството види кај е косово 5 минути.

P

PewDiePie

Гостин
И мене ми мириса на српска манџа ова,племето да им го ебам,не за џабе секој ден известуваат небаре за Косово се работи. :cautious:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Ај жити се не тропај глупости.
А ти си толку наивен и не знаеш како се местат вакви работи.

Убиството на тројца полицајци кај Арачиново се суди 12 години

Во тројното убиство што се случи на 11-ти јануари 2000 година, а за што им се судеше на Лирим Динарица, Рамиз Асани, Муча Бајрами, Башким Асани, Агим Асани и Наим Асани, шестмината добија ослободителни пресуди поради немање докази, но Апелациониот суд по жалбата на Обвинителството ја укина првостепената пресуда.

http://kajgana.com/ubistvoto-na-trojca-policajci-kaj-arachinovo-se-sudi-12-godini

Член од
11 декември 2010
Мислења
408
Поени од реакции
210
Srbite sakat da se destabilizira Makedonija . Mozno e i srbi da go napraile ova.. Tie imaat i kapacitet , da ne ze zaboravi Vukovar , Recak , Kosovo , Srebrenica , Bosna ..

Se e moznoo .. A vie ste ostanale so toa Albancite go napraile ova.
А зошто Србија би сакала да ја десабилизира Македонија, мое мислење Албанија и Косово повеке би сакале да ја десабилизираат Македонија отколку Србија?

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Да имало сведок зошто дознале за убиството после 4 саати?
Дај не бидете мутави, да имало сведок ќе пријавел одма.

Мада во нашава држава многу веројатно е и да измислат некој сведок се со цел да се претстави божем работела полицијата или да се заташка нешто поголемо.
Види сега брат,за воља на вистината,да е некој сведок на петкратно убиство нема баш одма да оди во полиција.Па неколку сати му требаат само да се соземе.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
И мене ми мириса на српска манџа ова,племето да им го ебам,не за џабе секој ден известуваат небаре за Косово се работи. :cautious:
Сител твој цело време известува за Израел и Палестина = македонска манџа, племето да им го ебам.

Добро бе, читав си?!

Kajgana Shop

На врв Bottom