Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Srbite sakat da se destabilizira Makedonija . Mozno e i srbi da go napraile ova.. Tie imaat i kapacitet , da ne ze zaboravi Vukovar , Recak , Kosovo , Srebrenica , Bosna ..

Se e moznoo .. A vie ste ostanale so toa Albancite go napraile ova.
Прашање од милион долари-зошто Србија сака да бидеме капут?

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Се повеќе и повеќе мислам дека српските медиуми вадат информации од темава...
Исто како што бугарите извадија наслов од темата Радев или Рузвелт на МНР (y) Така да пазете што зборите.

Член од
30 март 2011
Мислења
95
Поени од реакции
74
Баталете ја србија!аман незнам турски,телевизијата е грчка сто пати напишав.
Даајте размислувајте што понатаму

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Се повеќе и повеќе мислам дека српските медиуми вадат информации од темава...
Ќе видиме за тоа... Ја заклучуваме темата до следните вести, односно - додека не бидат презентирани нови докази или информации.
До тогаш, имате занимација за читање на околу 340 страници на темава. Направете си фина ретроспектива, пишете го вашето мислење во Notepad, па објавете го на темава кога ќе биде отворена.

Ми здодеа од чет-постови од 2-3 збора кои најчесто се однесуваат на истата приказна:
- „Албанците беа“;
- „Не, Србите се сигурно, они известуваат повеќе од нашите медиуми за ова“;
- „А што правиме ако се Македонци бе хеј?“;
- „А да не се од МВР?“
- „Не бе, мора да се Албанци“

И одеднаш сите станаа КРИМ-техничари. Небаре, со гледање на CSI сите се чувствуваат како да посетувале пракса кај Грисом или Хорацио. Мислам, сериозно... Ајде сите на ручек, се враќаме за неколку часа. До тогаш, темата за собирите по повод ѕверските убиства кај Смиљковско езеро останува активна.

До следното читање: YEAAAAAAHH....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Темата е повторно отворена. Предупредување, на наредното чет шоу што ќе го видам или па вмешување партии, ќе ја затворам без никаква опомена која би претходела на акцијата.

S

Shellshock nam67

Гостин
Велешани палат свеќи во знак на почит кон петте убиени скопјани

Во знак на почит кон петтемина убиени скопјани, крај Смилковското езеро, навивачката група Гемиџии денеска на главната улица во Велес, пред гимназијата Кочо Рацин, запали свеќи.
Тие исто така изразија сочувство кон семејствата на убиените и побараа да биде задоволена правдата за предвреме изгубените млади животи.

Гемиџиите остануваат на оваа локација до вечер како би им овозможиле на велешани со палење на свеќи да искажат почит кон убиените и нивните најблиски.

- Барања немаме никакви. Се знае- да се најдат убијците да се изведат пред лицето на правдата и да им се пресуди, рече Стивен Котевски, навивачка група Гемиџии.
--- надополнето: 16 април 2012 во 17:09 ---
Велешани палат свеќи во знак на почит кон петте убиени скопјани

Во знак на почит кон петтемина убиени скопјани, крај Смилковското езеро, навивачката група Гемиџии денеска на главната улица во Велес, пред гимназијата Кочо Рацин, запали свеќи.
Тие исто така изразија сочувство кон семејствата на убиените и побараа да биде задоволена правдата за предвреме изгубените млади животи.

Гемиџиите остануваат на оваа локација до вечер како би им овозможиле на велешани со палење на свеќи да искажат почит кон убиените и нивните најблиски.

- Барања немаме никакви. Се знае- да се најдат убијците да се изведат пред лицето на правдата и да им се пресуди, рече Стивен Котевски, навивачка група Гемиџии.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Интересира ме која е таа логика што тука некои интелектуалци мислат дека позади ова стојат Српските власти?

Член од
15 април 2012
Мислења
11
Поени од реакции
17
Ako tolku sakate da se pravite upateni vo rabotive sea ke vi pisam nekolku recenici okolu izvestuvanjeto na srpskite mediumi. Znaci pred nekoe vreme ako pomnite imase seriski ubiec vo Francija, srpskite mediumi celo vreme izvestuvaa za toa na ist nacin kako za nasevo no sekako pokratko vreme od piricina sto ubiecot bese faten. E gledam sega ustvari kakov narod sme bile...srbite izvestuvale za slucajov nebare za kosovo se rabotelo. Ne dragi sogragjani ne se raboti za kosovo tuku se raboti za MASAKAR i toa po poslednite vesti isplaniram a patot na ubijcite vodi kon kosovo pa sega 99% mislam deka se Albanci, 1% site drugi nacionalnosti na svetov. Znaci oprajte se malce ne zabeguvajte. I jas sum protiv Prva TV taa e srpska televizija ne e grcka ne treba da gi razgoruva strastite i treba da si ja zacepi ustata. Sekogas treba nekoj drug da ni gi otvori ocite kakvo zlodelo e napraveno vo slucajov. Luge samo zamislete 5 zivoti od toa 4 mladi deca koj doprva trebale da ziveat da setaat da go vidat svetot bile liseni od toa bez nikiakva potreba DOBRO OBJASNETE MI DALI OVA NE E ZA SERIOZNO I KRAJNO ZAGRIZUVANJE TOGAS NEZNAM ? Nekolku fakti: Sredbata na Ambasadorot na USA so ovdesen politicki prestavnik na Albancite, do sega neviden molk od Albancite za nesto sto se obvinuvani i nivno nikakvo deluvanje so nemirite vo radisani i sega poslednive vesti so naogjanje na kolata i ocigledno DOBRO ISPLANIRAN SLUCAJ. E posle ova ako nekoj tvrdi deka grcija ima vrska so ovoj slucaj neka ide na psihijatar.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.003
Поени од реакции
5.647
сите да се активираме каде е видено ова возило

http://www.mvr.gov.mk/ShowAnnouncements.aspx?ItemID=11139&mid=1367&tabId=358&tabindex=0
Возилото е донесено од странство... ова не ми е јасно, дали убијците го донесле од странство, или возилото е увезено, продадено во Македонија... Оти во тој случај не би било лошо да се проверат страните како pazar3, reklama5...

Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285
Возилото е донесено од странство... ова не ми е јасно, дали убијците го донесле од странство, или возилото е увезено, продадено во Македонија... Оти во тој случај не би било лошо да се проверат страните како pazar3, reklama5...
Ако ги купиле од пазар 3, ондак треба да се прогласат за најглупави криминалци на светот...

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
од кајде и да е донесено кога и да е донесено - камерите на граница и камерите на патарина работат. значи кој и да го возел кога и да го возел некој МОРА да се најде. ако еден човек се фати ке се фатат и другите јас ти гарантирам 10000%

тоа возило има број на шасија па ако треба и од само производство од фабрика па се до последен момент по документација ке се следи - еден траг води до друг траг секогаш!

Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285
од кајде и да е донесено кога и да е донесено - камерите на граница и камерите на патарина работат. значи кој и да го возел кога и да го возел некој МОРА да се најде. ако еден човек се фати ке се фатат и другите јас ти гарантирам 10000%

тоа возило има број на шасија па ако треба и од само производство од фабрика па се до последен момент по документација ке се следи - еден траг води до друг траг секогаш!
Освен, ако некој не се погрижил камерите на граничните премини баш во тој момент да не работат... што ми е малку пологично за веќе една добро организирана група...

Kajgana Shop

На врв Bottom