Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
А ти со што ќе ја одбраниш!? Со тролање и контра реплики (барем да се од некој што заслужува)....:)
Со тоа што едвај чекаш да и туриш пепел на оваа држава и да одиш во други краишта!! (со среќа)
Со тоа што омаловажуваш и реплицираш уште една изреволтирана душа? -Ама на тастатура бил патриот!! Ако е барем некаде е..Ти каде си? Што правиш ти? Колку си вреден него да го реплицираш!! Ама тој чука по тастатура и не е вредњн и достоен да се декларира како таков...Барем тој ја искажува гоечината на негов најдобар начин.Дали.знаеш дека баш поради тој тастатура патриотизам како ти велиш се собрани голем број на албанците на протест,најголемите пропаганди се преку интернетот во денешницава (You tube,Fb,twitter,разно разни форуми) Ако мене ме прашуваш тој е поголем патриот од тебе кој едвај чека да ја заборави државава и фати гитла..Збогум македонче искрено ти посакувам да го оствариш твојот сон таму некаде и заборави ја земјата која те направила толкав момак (трол).
Еве ја денес ќе ја инсталирам Македонската кантер и ќе убивам терористи со ќечиња. Се надевам дека вечер ќе спиеш подобро поради овој факт.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Протести во Виена

Во Лондон

Во Брисел

Во Цирих

Во Призрен

Во Приштина

Во Германија

Во Тирана

Во Хан и Елезит

Во Ѓаковица

Во Берн

Последно уредено:
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.927
Аха така значи во виена и лондон не правевте крш и неред ,а во скопје правевте лом е за ова ќе ве памтам и ќе биде вратено мило за драго за друг ден ;)

Sent from my iPad 3 using Tapatalk

Doc holidej

I'm your huckleberry!
Член од
6 септември 2012
Мислења
78
Поени од реакции
52
А зошто би бранел ваква земја, па макар и на тастатура? Зошто, во земја во која не сум спокоен што го дишам воздухот и што сум полн со страв да не ми се случи нешто? Не, не би бранел ваква Македонија која ден по ден се повеќе и повеќе се распаѓа, држава во која чекавме многу за да се донесе одлука за случај кој беше повеќе од очигледен што и како треба со него.
Потполно си во право,јас не реков нити во еден ред дека она што ти го кажуваш е лага..Јас и ти посакувам среќа...секој се бори за подобро утре!! Но не цитирај и исмејувај некој зафркавајки го за неговиот патриотизам кога ти ни на тој степен го немаш!

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Иначе кај Христијаните (Православни и Католици) за време на пости забрането е и пцовки, караници, расправии итн. зошто постот освен што е воздржување од храна е и за постигнување телесен и психички мир, баланс и воздигнување. Кај вас како иде? Уништи општествено добро, тепај?!

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Koga makedoncite ke bidat vaka solidarni ko albancite?? Nikad! Posto se seirdzii i zatoa propadjame.

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
748
Ајде ви се молам. Незнам што прават во Петок во џамија. Но тогаш и те како се собираат голем број на народ, верници или што и да е. Зошто на пример неделава немаше толку протести? Освен некој дечурлана. Ни вчера, што знам дали имаше 1500 луѓе преку сила. Си отидоа после неколку минути. Изгледа им ваќа кликерот дека се заебаа со ова што го прават.

А за исламистиве. Да има некој фанатици, но мислам не се тука. Туку се во Сирија и Ирак. Ако сакаат нешто да направат тука. ќе направат некој напад. Да убијат што повеќе луѓе со кревање на кола или нешто во воздух или да се само разнесат. Секад било така и така ќе остане од нивна страна. Како во Лондон што направија. Нападнаа таму каде што има најмногу луѓе.

И ако мислите дека не им одговара да убиваат муслимани. Што е со таа сликата каде ИСИЛ ја постави со 50 луѓе, клеканти на колена и после изрешетени? Што се тие?

Доколку евентуално дојде до војна, или барем малце помал-среден конфликт. Они губат, Вчера, кај татко ми дојде албанец, да му ги среди забите, јас бев таму, му го средував лап топот. Незнам како, но дојдоа до муабет со ова што се дешава во текот на паузите. Рече ова што се дешава, и дело на надворешно влијание и дело на власта.... Но ако дојде до поголем конфликт или војна, Албанците ќе изгубат многу. Е сеа што ќе изгубат врска неам. Али гледам дека ова не им одговара.
И плус незнам дали приметивте нема големи осуди од САД и ЕУ околу случајот за Монструм, албанските партии веќе јавно почнаа да се видат со американскиот амбасадор Пол Волерс за случајот Монструм, зошто например ниту една европска земја не даде подршка на судот што ги осуди сторителите? И како што реков у опште од меѓународната заедница МКД нема подршка за случајот Монструм..

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
И плус незнам дали приметивте нема големи осуди од САД и ЕУ околу случајот за Монструм, албанските партии веќе јавно почнаа да се видат со американскиот амбасадор Пол Волерс за случајот Монструм, зошто например ниту една европска земја не даде подршка на судот што ги осуди сторителите? И како што реков у опште од меѓународната заедница МКД нема подршка за случајот Монструм..
А за се што ќе се случи во државава да се бара стручно мислење од надвор? Не за друго, од утре мислев да купувам друга тоалетна хартија па да идам да прашам овие од Е.У. комисија што мислат.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Koga makedoncite ke bidat vaka solidarni ko albancite?? Nikad! Posto se seirdzii i zatoa propadjame.
Дали се сомнeваш во солидароноста, и сложноста на хомосапиенсот? незнам што те чуди. Знаеш како иделе на лов? сите заедно, 1 не се двоел.

V

viktora

Гостин
Протести во Виена

Во Лондон

Во Брисел

Во Цирих

Во Призрен

Во Приштина
Како бе нема зелени исламистички знамиња? Алах Акбар, учк, смрт за каури, етничка албанија и слични транспаренти? Што е бе ова нема тепање полицајци, кршење? Јок, ја овие протести не ги признавам, исто као да небиле протести. Па башка све избричени без бради? Без нинџа маски? Лично мислам дека треба да ги прогласите заневерници и предавници. Фатма под хито!

Член од
11 јули 2014
Мислења
5
Поени од реакции
1
А зошто би бранел ваква земја, па макар и на тастатура? Зошто, во земја во која не сум спокоен што го дишам воздухот и што сум полн со страв да не ми се случи нешто? Не, не би бранел ваква Македонија која ден по ден се повеќе и повеќе се распаѓа, држава во која чекавме многу за да се донесе одлука за случај кој беше повеќе од очигледен што и како треба со него.
Па во македонија не е толку лошо Кај нас во турција е 100 пати полошо Така да и јас си пребарувам спас од Турција :icon_mrgr:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
иначе које е поентата на протестите ?
Смотра. Англија, Австрија, Белгија, Германија и Швајцарија имале скаути таму и ги барале своите идни репрезентативци од овие талентираниве лепотани.

Kajgana Shop

На врв Bottom