Прво ти несaкаш да прашаш како, туку сакаш да ме изругаш иако сум Македонец. Ете од таквите како тебе ни пати државата. Наместо да се поддржуваме ти се правиш интересен со цел да добиеш некое лајче повеќе
Второ да ти одговорам на прашањето........ Гостивар е Македонски град во кој во голема бројка живеат Чкљарци, па затоа многу Македонци меѓу кои и ти немаш храброст да отидеш таму или пак во Тетово, Чаир..... да живееш.
Ама ете јас како еден чистокрвен Македонец и Христијанин барајќи работа дојдов да живеам во Гостивар, со што го намалив бројот на населени Чкљарци во Гостивар бар за 1, а бројот на населени Македонци во Гостивар го зголемив за еден.
Еден ден да дојде до војна со Чкљарците ти ќе си тој кој ќе си го земе пасошчето и ќе си бега во странство, а јас ќе останам тука и ќе се борам за мојава земја Македонија.
Моментално доволно е и преку интернет што не им дозволувам на некои Чкљарци да плукаат по Македонија и да викаат дека убијците се невини и да бараат права за нив, во однос на тебе кој си тера сеир и сака да ме руга за да добие некое лајкче повеќе.
Позз