Мамење на тестови?

Дали сте мамеле на тестови?

  • Секогаш!

    Гласови: 295 31,1%
  • Се случувало...

    Гласови: 584 61,6%
  • Никогаш!

    Гласови: 69 7,3%

  • Вкупно гласачи
    948
Член од
27 април 2009
Мислења
217
Поени од реакции
13
Dosta cesto prepisuvam koristam mn nacini zavisi od sitoacijata, najcesto pod rakav isto taka i pod noga, koga e poladno gi kriam i vo jakna vo vnatresniot del polu zakopcan mi e patentot taka da lesno se prepisuva , ponekogas kaj po ne pazlivi profesori si go vadam livceto ili pak mobilniot na klupa :D
 
Член од
9 септември 2008
Мислења
115
Поени од реакции
13
Тешко, не ме бива за препишување. Побрзо би го научила материјалот, отколку да спремам ливчиња, па скраја да е да препишам :pos2::pos2:
А и уште го држам ставот дека тоа го води образованието кон надолна линија/
 

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Препишувам од клупа од ливчиња пишам на гуми од пенкала....никогаш ме немат фатено.А препишувала сум на хемија математика физика...А преферирам и сама да си научам сепак одам на школо за знаење а не за оценка...
 
Член од
7 август 2009
Мислења
115
Поени од реакции
16
мене само еднас ме имаат фатено и тоа на законско препишување...
цела табла ке ја ишкртам и измеѓу одговорите ке ги напшам.....и така
ама финтава беше шо ме предадоа:tapp::tapp:
а после молеа пак така да праам....ама нема после си преписуеф само за мене, си писуеф на клупата, на раците, ама закон беше





да ама понекоаш.......сварно помага,
 

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
На по чкљ тестови како по географија,историја,германски,и биологија увек сум препишувал пошо неможе се тие реки,планини,години,настани,зборови,делови од тело да ми влезат у памет па фино лепо на мобиљката ке си напишам све или на ливчиња и се вадат 5 се разбира :):):)
 
G

GoddessOfRock

Гостин
На тестови обични немам мамено. Но на државен по математика во седмо рков дека ке одам до тоалет, а јас уствари отидов кај наставникот и му ги побарав сите форумиули и начини на решавање. :смајлинамисија:
 
Член од
16 јуни 2009
Мислења
19
Поени од реакции
0
Препишував и тоа многу! Од класично препишување, до препишување по финти од јутуб, како што се текст на селотејп, невидливи маркери, и многу многу други глупости. Едноставно ме мрзи да учам ко што треба...
 

DARK3R

Македонец
Член од
14 јули 2007
Мислења
99
Поени од реакции
0
препишувам редовно на математика,физика и Хемија:baeh:
 
Член од
7 август 2009
Мислења
115
Поени од реакции
16
ооооо па имало и на у тубе нешто?????
ја ина4е се служев со мои финти........
 

good girl

Неискусна!
Член од
1 јули 2009
Мислења
66
Поени од реакции
0
Никогаш не ме фатиле како препишувам а скоро секогаш препишував во средно со на дигитрон од позади со моливче си пишев формули, со на клупа пак со молив и ко ќе не ти треба појќе напишаното размачкај го со прсти за после да не те фатат, со ливчина во кесе под тастатура, под клупа со ти не !
ама сега за на факс не знам како ќе прам по тешко било велат казете совет, иако најубо е да не препишуваш, оти верувале или не многу сакам да имам екстра меморија и се да памтам зосто несто со сум учела после го гледам на квиз или пак ми треба и со цело срце сакам да паметам и многу да знам и многу да учам и се такви чуда. Од проста причина шо светот е голем се се случува нешти, има многу свери, и се е интересно за мене на некој начин скоро во се се пронаоѓам, а и можи многу да ми служи, ама да беше животот многу подолг.
Ај доста филозофирање темата беше за препишвање. :pipi:
 
Член од
13 декември 2008
Мислења
125
Поени од реакции
8
Во основно кога ќе праевме тест по истоија јас стално годините ги запишував на клупата, а дека клупата ичкртана тешко се познаваја ама и професорката многу многу не проверуваше.
 

Day4walker

Doyle Brunson
Член од
18 ноември 2008
Мислења
132
Поени од реакции
8
е во основно многу многу а во средно уште поише не знаев коа се праат тестови зш не се појавуев ушколо и онака мн пати ми се дешаваше да отидам баш на тест и фино лепо ке си седнев до некој шо си учи ке си препишам и пак на кафе никат не сум се замарал да учам а стални сум бил супер со оценките средно сум мн добар а неоправдани милион јбг снајди се па живеј
 

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
ја си препишував апла си го ставав листот на клупа пред мене и средена работа...абе женски кој се замара со нас...
 
S

Sheldon Cooper

Гостин
Секогаш кога ке се решам да мамам на тест, се откажувам поради тоа што мислам дека професорката во секоj момент ќе ме фати (и завршувам со 2 или 3 на тестот)
 
Член од
22 август 2009
Мислења
61
Поени од реакции
1
mene ne me biduva za prepisuvanje,nikogas vo zivot ne sum prepisuval,celo vreme se si mislam deka nekoj me gleda i deka prof samo mene me sledi,a i taka bese,site vo sredno od mene prepisuvaa.Edinstveno na fax sum prepisal od edna koleska 2 zadaci po matematika i toa na 4 kolokvium i toa bese so trista stravovi,ama aj bidna nekako poso asistentot i ne bas pazese mnogu.No poveke sakam da si naucam i da si napisam od moe licno znaenje,taka barem znaenjeto ke mi ostane:wink:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom