- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 3.088
- Поени од реакции
- 4.461
Шо испадна за втората тура ваучери од Владава?
Го објавија конкурсот?
Го објавија конкурсот?
Само за "опрема за средношколци".Шо испадна за втората тура ваучери од Владава?
Го објавија конкурсот?
Датум нешто се знае кога планираат?Само за "опрема за средношколци".
Никој ништо не знае.Датум нешто се знае кога планираат?
Core java programmingAll of these are Free
Free Java Tutorial - Java Design Patterns and Architecture
Discover how to use design patterns to structure and simplify your Java program on this FREE Java Tutorial for Beginners.www.udemy.comFree Java Tutorial - Introduction to programming with Java
Learn Java programming with examples, quizzes and coding exercises - Free Course. - Free Coursewww.udemy.comFree Java Tutorial - Java for Absolute Beginners
Java Tutorial for Absolute Beginners. Learn Java For Free. Go from Beginner to Expert in Java. - Free Coursewww.udemy.comFree Java Tutorial - Specialization in Java: Part I - For Beginners.
Complete Java Video Tutorials for beginners. Best Online Java developer course. Free Java Course. Java Basic Concepts. - Free Coursewww.udemy.com
Bonus Java for Android Free
Free Android Development Tutorial - Free Android Apps Tutorial: Android Application Development
A beginner course on Android Application development - Free Coursewww.udemy.com
Авторот на темата ќе може да се пријави како програмер во СпејсХ ако ме послуша што му кажав во 2018 годинаАко сака да почни да заработува на Интернет, како прво Javascript, а после продолжува со JS еко системот ( Node.js, React, Angular ).
Инаку следно од мој аспект е PHP ( Laravel, Wordpress ), само javascript -ов во моментов е побитен.
Викаш само да те послушале е доволно, или и да имаат во главата?Авторот на темата ќе може да се пријави како програмер во СпејсХ ако ме послуша што му кажав во 2018 година
Огласот е за мобилна апликација, ти си постирал за веб... И чисто сумњам дека надвор од Америка ќе го бараатАвторот на темата ќе може да се пријави како програмер во СпејсХ ако ме послуша што му кажав во 2018 година
Јас чисто сумњам дека имаш врска што зборуваш.Огласот е за мобилна апликација, ти си постирал за веб... И чисто сумњам дека надвор од Америка ќе го бараат
Затоа ти ќе ми објасниш еве. И зашто Реакт Нејтив, а не Флатер?Јас чисто сумњам дека имаш врска што зборуваш.
Гледам многу мозок ти течи, тоа ќе му го објасниш на тие во СпејсХ, не менеЗатоа ти ќе ми објасниш еве. И зашто Реакт Нејтив, а не Флатер?
Ја па визионер те мислев дека нема да морам спејсикс да ги прашувамГледам многу мозок ти течи, тоа ќе му го објасниш на тие во СпејсХ, не мене
Оти си мислите бе дека се знаете?Ја па визионер те мислев дека нема да морам спејсикс да ги прашувам
Авторот на темата ќе може да се пријави како програмер во СпејсХ ако ме послуша што му кажав во 2018 година
Да те дополнам само, еве едно корисно видео што ќе му се најде пред да почнат JavascriptАко сака да почни да заработува на Интернет, како прво Javascript, а после продолжува со JS еко системот ( Node.js, React, Angular ).
Инаку следно од мој аспект е PHP ( Laravel, Wordpress ), само javascript -ов во моментов е побитен.