- Член од
- 23 мај 2013
- Мислења
- 2.439
- Поени од реакции
- 5.908
Се возев со на чичко ми BMW M3 (E92) 275 (колата е од Switzerland) ама ја продаде многу скапо за одржување
Софија - Бургас БМВ М5 240km/h.
Дефинитивно ризична и непријатна брзина зад волан, не би планирал да возам повторно со таа брзина. Овој пат морав бидејки службено патував и касневме многу со колегите. Инаку се уште нема полиција и радари (камери) на таа релација. До Софија е ужас, сигурно знаете . Еднаш ме казнија дозволено беше 40 јас возев 60. Нема знак каде што е дозволено повеќе од 80. Страшно за патување стварно, да скиснеш зад волан.
Во која фирма имаш службено возило М5?Софија - Бургас БМВ М5 240km/h.
Дефинитивно ризична и непријатна брзина зад волан, не би планирал да возам повторно со таа брзина. Овој пат морав бидејки службено патував и касневме многу со колегите. Инаку се уште нема полиција и радари (камери) на таа релација. До Софија е ужас, сигурно знаете . Еднаш ме казнија дозволено беше 40 јас возев 60. Нема знак каде што е дозволено повеќе од 80. Страшно за патување стварно, да скиснеш зад волан.
МК претставнштво на TerraCom Bulgaria. Возилата ни се со БГ табилици ако и тоа ти значи нешто.Во која фирма имаш службено возило М5?
МК претставнштво на TerraCom Bulgaria. Возилата ни се со БГ табилици ако и тоа ти значи нешто.
So Golf 3 1.6i 200 )))130 km/h
So motorov soe na slikava 260 tetovo-gostivarВчера, 23.05.2010. На скопската обиколница појдов јас во придружва со мојот татко. Ги сменивме моторите. Јас на него му ја дадов мојата Априлиа SR50, а он на мене ми ја даде неговата Сузана, Suzuki GSX1400. Се качив, појдов. Стигнавме на обиколницата...
СЛЕДУВАШЕ ЛУДИЛО!!!
Возам у втора, давам гас и оп ете ти 120km/h. Мењам у трета и оп ете ти 160km/h. И подзастанав малце да го почекам татко ми, бидејќи Априлиата иде само 80 km/h. Ме стигна, ме престигна. Побрзав да го стигнам... го имав во секој момент. Само требаше да дадам малце гас и веднаш ја стигав веспата. Стигнавме до Љуботенски Пат. Свртевме горе на надвозникот, се спуштивме назад. Е тука коа сум го стегнал... прва брзина - 80km/h, втора брзина - 140km/h, трета брзина 190km/h и четврта брзина 220km/h. Повеќе немав ни муда а немав ни сила да се додржам, naked bike е и целиот ветер маваше на мене. Едвај собрав снага за да ја намалам брзината, бидејќи ветрот ме буткаше наназад. Тука морав да застанам бидеќи не го ни гледав татко ми позади, кој се обидуваше да ме следи. Никогаш нема да го заборавам ова, и се надевам дека во брзо време ќе пробам и спортски мотор, аеродинамичен, да видам разлика )))))
Прегледај го приврзокот 21671
Еве го ѕверот иначе
МК претставнштво на TerraCom Bulgaria. Возилата ни се со БГ табилици ако и тоа ти значи нешто.
Има разни TeraCom Bulgarija претавништва, некои имаат 520-ка, овие се други со М5, а јас кај шо работам во такво претавништво имаме Cobra Weineck, само не ја возиме многу освен ко ќе треба со куката некоја приколка та однесемеА бе оди мавни се не лажи деца на форумот.Имате едно 520И и тоа не ви е службено,туку е на представникот на TerraCom Bulgaria. за МК....Хахахахахахаххахахаахааааааа,како се факаат лугето во лага.....А бе друг пат пази што пишуваш,не знаеш кој е позади тастатурата.......
Оди ти мавни се од форумов дете непораснато! Јас знам кој седи пред тастатура (ти незнаеш) и не лажам а ако ти имаш намера да си ги лечиш фрустрациите и комплексите врз некое преставништво иди на друго место. Форумов со вакви како тебе избега од тема, но ај зошто се створи толку голема напнатост еве го возниот парк во Скопје:А да ти шитнам налепници М да закачиш на цел возен парк у фирма,а?Ке бидете еј најаки еј у цела МК.......МК фирма со М5!!!!Бре бре кој ке ве гледа ауууууууууууууууууууууууууу..........
А бе оди мавни се не лажи деца на форумот.Имате едно 520И и тоа не ви е службено,туку е на представникот на TerraCom Bulgaria. за МК....Хахахахахахаххахахаахааааааа,како се факаат лугето во лага.....А бе друг пат пази што пишуваш,не знаеш кој е позади тастатурата.......
Dovolno e i 120 kaj i da odis ke stignes ziv i zdrav samo 5 min pokasno150 км , но сепак без возачка и тоа е доволно ..
Bravo .. jas imam yugo 1990g koral 45 i idee 160 realnii Km mereno so dr vozilo (nisto ne cepkano Standard )Ти ги прочитав сите постови во оваа тема, и не ми јасно како не е можно таква кола да неможе да имам, доколку не веруваш ок, но колата е таа еве ја сега 3 години ја немаме истерано од гаражата, затоа што имаме 2 други, а за тоа дека неможе да оди 120 многу ме изнервира еве уште еднаш ке ти го поставам видеото каде БРАТ МИ ГО ВОЗИ ФИЌОТО 120 ЗНАЧИ ОВА НА ВИДЕОТО Е НАШЕТО И ОДИ 120
160км сеа веќе 15 годишна .... али за тоа колку бензин ми потроши поарно карта за F1 да си купев145 км на час со шкода фелициа стара 14 год. тоа беше втор пат да излезам на автопат