- Член од
- 4 март 2009
- Мислења
- 604
- Поени од реакции
- 442
Што возеше?Ред Бул Рено?Мојата кола според фабричките спецификации оди 245 km/h, јас ја возев 270...
Што возеше?Ред Бул Рено?Мојата кола според фабричките спецификации оди 245 km/h, јас ја возев 270...
Ај ако не е тајна пиши шо кола е ова баш сум заинтересиран колку моќна машина имаш, па и без блокада на 250 и ти оди 270. Бидејќи пред неколку дена имав прилика да возам чудовиште едно од близок роднина од Швајцарија кое го кренав 210 (AUDI A6 3.0TDI 4x4 280ps QUATTRO R.V. 2008 ), али ова кошта повеќе од куќата моја.Мојата кола според фабричките спецификации оди 245 km/h, јас ја возев 270...
190km/h, Fiat Bravo 1.9 105JTD
Што возеше?Ред Бул Рено?
Имам Golf GTI, EDITION 30, еден од трите официјално продадени во Македонија...Ај ако не е тајна пиши шо кола е ова баш сум заинтересиран колку моќна машина имаш, па и без блокада на 250 и ти оди 270. Бидејќи пред неколку дена имав прилика да возам чудовиште едно од близок роднина од Швајцарија кое го кренав 210 (AUDI A6 3.0TDI 4x4 280ps QUATTRO R.V. 2008 ), али ова кошта повеќе од куќата моја.
И уште нешто, ова во македонија го крена толку и на кој пат?Имам Golf GTI, EDITION 30, еден од трите официјално продадени во Македонија...
Затоа и нема блокада на 250, ја имаат возила кои се продаваат во Германија...
Се работи за 2.0 мотор, со 230 кс, нечепкан, не тјуниран....
И уште нешто, ова во македонија го крена толку и на кој пат?
Бидејќи максимум имам кренато 230 со истиов ауди погоре на патот од Гостивар за Скопје.
Имам Golf GTI, EDITION 30, еден од трите официјално продадени во Македонија...
Затоа и нема блокада на 250, ја имаат возила кои се продаваат во Германија...
Се работи за 2.0 мотор, со 230 кс, нечепкан, не тјуниран....
Така да, на секој кој тврди за идеални услови, спремен сум да му се обложам дека греши...
Тоа оди, вујко ми и братучед ми го имале возено до 240 повеќе викаат дека му е страв, а за на македонските патишта и 230 е претерано бидејќи патиштата ни се катастрофа.Иначе, MajMyH, тоа Аудито што си го возел, треба многу над 210 да иде... МНОГУ...
зато замисли дека возиш 300 седејќи на ГТА и пиши на кајганаТоа оди, вујко ми и братучед ми го имале возено до 240 повеќе викаат дека му е страв, а за на македонските патишта и 230 е претерано бидејќи патиштата ни се катастрофа.
210 на прилеп битола го кренав, а минатата година на патот гостивар-скопје 230 истиот ауди
али и за тоа се каам бидејќи нашиве патишта се катастрофа и за дел од секунда можев да одлетам во неповрат заедно со возило поскапо од мене.
ццц толку време минувам преку тој пат на Петровец и никогаш не ми текнало зошто е толку право3 добри релации имаш за тоа, од Гостивар кон Скопје, тука може и повеќе од колку што иде колата зошто е удолница, на обиколница, и после патарина Петровец кога идеш од Велес кон Скопје, на резервната писта...
Таму го кренав толку...
ццц толку време минувам преку тој пат на Петровец и никогаш не ми текнало зошто е толку право
зато замисли дека возиш 300 седејќи на ГТА и пиши на кајгана
не реагирај џаба, тебе не те спомнав во постот, ќе речат луѓето, “овој нешто мати шом вака си мисли дека за него се однесува...“ сам ќе се предадеш вака.Замисли да престанеш да се трудиш да бидеш интересен со глупите обиди за сарказам...
ех да беа, штипјаните може и ќе останеа живиЕве уште нешто што не знаеш, банкините не се забетонирани како на било кој друг дел од патиштата во Македонија, во случај на принудно слетување, се вадат многу лесно и брзо...