Ти ги прочитав сите постови во оваа тема, и не ми јасно како не е можно таква кола да неможе да имам, доколку не веруваш ок, но колата е таа еве ја сега 3 години ја немаме истерано од гаражата, затоа што имаме 2 други, а за тоа дека неможе да оди 120 многу ме изнервира еве уште еднаш ке ти го поставам видеото каде БРАТ МИ ГО ВОЗИ ФИЌОТО 120 ЗНАЧИ ОВА НА ВИДЕОТО Е НАШЕТО И ОДИ 120Како може во 40 години да има 65.000 поминати?Нели нема логика.И одело 120,кое фиќо може да ја издржи таа брзина,со 20 коњски мотор.
Уште да се 100% точни брзинометрите.Ти ги прочитав сите постови во оваа тема, и не ми јасно како не е можно таква кола да неможе да имам, доколку не веруваш ок, но колата е таа еве ја сега 3 години ја немаме истерано од гаражата, затоа што имаме 2 други, а за тоа дека неможе да оди 120 многу ме изнервира еве уште еднаш ке ти го поставам видеото каде БРАТ МИ ГО ВОЗИ ФИЌОТО 120 ЗНАЧИ ОВА НА ВИДЕОТО Е НАШЕТО И ОДИ 120
rekovme..pravo na sekogo e dali che veruva vo neshtoto ili ne..ako ne sum veruval na nekoi drugi postovi ne znachi deka ne treba da veruvam vo ovaМое право е.А шминкани југовци со мотори од ланчии-фиати ќе одат и повеќе од 120.Неговото фиќо може е бомбона,во вистинска смисла на зборот,може уште најлоните од седиштата му стојат,не сум го видел и незнам.Ама дека оди 120 не верувам.Толку.А прочитав некои твои постови над моите и гледам дека и ти како мене не веруваш,а сеа се правиш Робин Худ.
Сега за сега 110km/h со Матис кога се враќав од Шапка на автопатот од Тетово до Скопје.