leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Ете таму не сум била, ќе оставам за следна годинаСтварос е после краците, кај Врасна, Неа врасна и аспровалта.

Ете таму не сум била, ќе оставам за следна годинаСтварос е после краците, кај Врасна, Неа врасна и аспровалта.
На 2 километри од НеавраснаСекогаш велам дека го обожавамПоубав град на планетава нема.
Али редовно си наддавате нешто, ве разбирам сите да не напаѓаат и нас исто би реагирале
p.s. кај е ова Ставрос?
Па многу налетале мада и за тебе не е касно, додека си седиш на плажа пиеш узо и кркаш гиро некој да ти крши фарови или со спреј да ти ја шкрта колата зошто на многу Македонци што биле во Грција им се случило тоа , баш сум лубопитен тебе да ти ја искршат колата и да ти офарбаат односно шкртаат колата со спреј дали би имал такви убави космополитски погледи и дали ќе тролаш дека за твој пари кај сакаш ќе идешСум летувал во сите земји во соседството освен Бугарија и никогаш не сум налетал на луѓе кои ми терале политика.
Узо на плажа не се пие јако е сонцето, ќе те удри после во глава и ќе помислиш дека некој ти ги крши фаровите.Па многу налетале мада и за тебе не е касно, додека си седиш на плажа пиеш узо и кркаш гиро некој да ти крши фарови или со спреј да ти ја шкрта колата зошто на многу Македонци што биле во Грција им се случило тоа , баш сум лубопитен тебе да ти ја искршат колата и да ти офарбаат односно шкртаат колата со спреј дали би имал такви убави космополитски погледи и дали ќе тролаш дека за твој пари кај сакаш ќе идеш![]()
Ај важи кога ќе ми ја искршат колата ќе ти кажам како ми е тогаш.Па многу налетале мада и за тебе не е касно, додека си седиш на плажа пиеш узо и кркаш гиро некој да ти крши фарови или со спреј да ти ја шкрта колата зошто на многу Македонци што биле во Грција им се случило тоа , баш сум лубопитен тебе да ти ја искршат колата и да ти офарбаат односно шкртаат колата со спреј дали би имал такви убави космополитски погледи и дали ќе тролаш дека за твој пари кај сакаш ќе идеш![]()
Да бе во право си не ми текнаУзо на плажа не се пие јако е сонцето, ќе те удри после во глава и ќе помислиш дека некој ти ги крши фаровите.
Македонците во Грција, летово потрошиле 550 милиони евра, пренесува „Охридскај“
Друже цените може и не се којзнае колку разлика,но понудата е .Зарем треба да ги постирам цените на влезниците од дискотеките? Најскапата карта беше околу 12-13 евра Ван Бурен, Аца Лукас, Здравко Чолич и сл., а во грција обичен влез во дискотека е 10 евра. Во Охрид влезот за пена парти е 100че или 150че... не сум најдобро информиран за точната цена на влезниците, зш сум од Охрид море, и не им плаќамБашка и ко ќе идете Охрид побарајте некој од охриѓаниве, може ќе ве обезбедат со гратиси па ќе го заштедите влезот.
За превозот барај ја рекламата на Галеб што гласи- за инает од другите.... Градиште 30 денари, лагадин 20 денари (така нешто беше)
Смештај имаше и по 250/300 денари од човек на ден. А комплетно луксузно наместен апартман имаше и за 20 евра од вечер, без разлика колку луѓе ќе бидат.
Абе нема потреба да се зборува, едноставно кога одиш во Грција тргнуваш со 500 евра, а во Охрид со 200 евра. Каде сакаш да истераш поквалитетен одмор. Ам дојди и во Охрид за 7 дена со 500 евра, и ѓупци ќе најмиш секој ден до на плажа вака да те носат.
И уште нешто во гејлада носиш толку пари демек за секој случај, во друга држава одам.
А ние македонците парите што ги носиме за секој случај, ги трошиме во секој случај.
Наравоучение: колку пари, толку музика.
После ќе нема кој да ви ги брише розевите наочила, нема да ви е интересно така без менеДа бе во право си не ми текнаТие што плачеја пред телевизија што биле во грција што им ги искршиле и ишкртале колите изгледа узо пиеле, марсовци го направиле тоа. Патем и така гледам не ти убаво тука во македонија што не се преселиш и вработиш кај Грците како нивен адвокат може и ќе се договориш да ти дадат гратис одмор во Грција.