leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Ете таму не сум била, ќе оставам за следна годинаСтварос е после краците, кај Врасна, Неа врасна и аспровалта.
Ете таму не сум била, ќе оставам за следна годинаСтварос е после краците, кај Врасна, Неа врасна и аспровалта.
На 2 километри од НеавраснаСекогаш велам дека го обожавам Поубав град на планетава нема.
Али редовно си наддавате нешто, ве разбирам сите да не напаѓаат и нас исто би реагирале
p.s. кај е ова Ставрос?
Па многу налетале мада и за тебе не е касно, додека си седиш на плажа пиеш узо и кркаш гиро некој да ти крши фарови или со спреј да ти ја шкрта колата зошто на многу Македонци што биле во Грција им се случило тоа , баш сум лубопитен тебе да ти ја искршат колата и да ти офарбаат односно шкртаат колата со спреј дали би имал такви убави космополитски погледи и дали ќе тролаш дека за твој пари кај сакаш ќе идешСум летувал во сите земји во соседството освен Бугарија и никогаш не сум налетал на луѓе кои ми терале политика.
Узо на плажа не се пие јако е сонцето, ќе те удри после во глава и ќе помислиш дека некој ти ги крши фаровите.Па многу налетале мада и за тебе не е касно, додека си седиш на плажа пиеш узо и кркаш гиро некој да ти крши фарови или со спреј да ти ја шкрта колата зошто на многу Македонци што биле во Грција им се случило тоа , баш сум лубопитен тебе да ти ја искршат колата и да ти офарбаат односно шкртаат колата со спреј дали би имал такви убави космополитски погледи и дали ќе тролаш дека за твој пари кај сакаш ќе идеш
Ај важи кога ќе ми ја искршат колата ќе ти кажам како ми е тогаш.Па многу налетале мада и за тебе не е касно, додека си седиш на плажа пиеш узо и кркаш гиро некој да ти крши фарови или со спреј да ти ја шкрта колата зошто на многу Македонци што биле во Грција им се случило тоа , баш сум лубопитен тебе да ти ја искршат колата и да ти офарбаат односно шкртаат колата со спреј дали би имал такви убави космополитски погледи и дали ќе тролаш дека за твој пари кај сакаш ќе идеш
Да бе во право си не ми текна Тие што плачеја пред телевизија што биле во грција што им ги искршиле и ишкртале колите изгледа узо пиеле, марсовци го направиле тоа. Патем и така гледам не ти убаво тука во македонија што не се преселиш и вработиш кај Грците како нивен адвокат може и ќе се договориш да ти дадат гратис одмор во Грција.Узо на плажа не се пие јако е сонцето, ќе те удри после во глава и ќе помислиш дека некој ти ги крши фаровите.
Македонците во Грција, летово потрошиле 550 милиони евра, пренесува „Охридскај“
Друже цените може и не се којзнае колку разлика,но понудата е .Зарем треба да ги постирам цените на влезниците од дискотеките? Најскапата карта беше околу 12-13 евра Ван Бурен, Аца Лукас, Здравко Чолич и сл., а во грција обичен влез во дискотека е 10 евра. Во Охрид влезот за пена парти е 100че или 150че... не сум најдобро информиран за точната цена на влезниците, зш сум од Охрид море, и не им плаќам Башка и ко ќе идете Охрид побарајте некој од охриѓаниве, може ќе ве обезбедат со гратиси па ќе го заштедите влезот.
За превозот барај ја рекламата на Галеб што гласи- за инает од другите.... Градиште 30 денари, лагадин 20 денари (така нешто беше)
Смештај имаше и по 250/300 денари од човек на ден. А комплетно луксузно наместен апартман имаше и за 20 евра од вечер, без разлика колку луѓе ќе бидат.
Абе нема потреба да се зборува, едноставно кога одиш во Грција тргнуваш со 500 евра, а во Охрид со 200 евра. Каде сакаш да истераш поквалитетен одмор. Ам дојди и во Охрид за 7 дена со 500 евра, и ѓупци ќе најмиш секој ден до на плажа вака да те носат.
И уште нешто во гејлада носиш толку пари демек за секој случај, во друга држава одам.
А ние македонците парите што ги носиме за секој случај, ги трошиме во секој случај.
Наравоучение: колку пари, толку музика.
После ќе нема кој да ви ги брише розевите наочила, нема да ви е интересно така без менеДа бе во право си не ми текна Тие што плачеја пред телевизија што биле во грција што им ги искршиле и ишкртале колите изгледа узо пиеле, марсовци го направиле тоа. Патем и така гледам не ти убаво тука во македонија што не се преселиш и вработиш кај Грците како нивен адвокат може и ќе се договориш да ти дадат гратис одмор во Грција.