Македонски Идол

Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mario Gómez

Гостин
Гевгелија поделени гласовите, Нико е ѕверка, оној другиот пичињата се палат по него. И Нико испадна.

Демн! :(

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.752
Поени од реакции
43.931
Нико испдна.. Неверојатно.... Дури и чудно ми е како испадна и овој Виктор, очекував девојчињата да го гласат.. :)

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Ах бе ми отпаднаја сите фаворити и Влатче и Денис и Викторче :wub:
Оној Дејан не можам да го поднесам:sport2:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Омг лиглето Христијан помина а испадна Нико.....

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Омг лиглето Христијан помина а испадна Нико.....
Епа се палат мали девојчиња и гласаат јгб..А искрено Нико најдобар беше и требаше прв да влезе у финале..

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ќе има нешто репириза а-у?

M

Mario Gómez

Гостин
Инаку стварно Ноки стилист им бил? Леееј ... :pos2::pos2:

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Ќе има нешто репириза а-у?
Програмата на A1-у вели дека има реприза во 00.40.

Дали Лаура по националност е Албанка?
Не дискриминирам, пред да речите нешто, само сум љубопитен :)

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Програмата на A1-у вели дека има реприза во 00.40.

Дали Лаура по националност е Албанка?
Не дискриминирам, пред да речите нешто, само сум љубопитен :)
Мислам дека е албанка бар на фејсбук што ја имам сабајле или вчера имаше нешто на албански напишано...

Во врска со финалистиве, навивав за Нико дечкото стварно е ѕвер, пее јако свака му час, али тоа е.. повеќе се влажнат на тој христијан или кристијан како и да е него на Нико...

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Татко и е Албанец, мајка и е Македонка.

Иначе, била финалист на Албанскиот идол на само 13 години.

Laura Krliu was born in Skopje, Macedonia on March 15, 1992 to Arijan Krliu and Olivera Dodevska. She has an older sister called Arlinda. Laura’s goal since birth was to be a singer. From a young age she was always fixing to be a star with idols such as Whitney Houston, Tina Turner and Britney Spears. But her biggest idol was her father Arijan. Her father was a trained musician and a singer with a brilliant career and would teach Laura everything he knew and she would carefully listen as her father was practicing and knew she would become a singer. She started singing when she was three years old by imitating her favorite singers. Her first performance was at the age of 7 when she was performing at this kid’s festival and a year later she performed again and won the price for best performer. But her real major success was when she auditioned for “The Albanian Idol”. She never took vocal lessons but arrived to be in the 10 finals which was a great success having on mind that she was only 13 years old. When she came back from Albania she returned home and did “the normal teenage thing”. She finished her high school in Nova High School where she would get the opportunity to perform more than ever. Although she took part in every Christmas or Holiday performance where she would not only sing but also act. She also sang in every graduation even at her own. After finishing high school she got accepted in the music academy and hopefully she wants to be discovered and become a singer. Right now she is in the top 20 finals in Macedonian Idol and expects to achieve even a bigger success.

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Малце глупо со гласањево, за некои можеше да се гласа уште од 20.30 за други од 22.30 (пример Нико), а рокот беше до 23-23.30, па сега видете пример тие првите може собрале по 2-3000 гласови до 22 часот а последниве што пееја уште немаат ни глас добиено.
Овој Нико не сум го знаел досега, али дечкото испеа најдобро од сите. Баш ми е криво што не влезе, али јбг тоа е кога тинејџерки гласаат и се палат на "фраерчиња".

Иван од Гевегелија, за него ми е мило дечкото нема сомнежи дека убаво пее а и изгледа добро.

Другите штознам, не ги знам до толку, али вечерва скоро сите испеаја многу добро, исто и тој Мики многу слободно се понашаше и испеа натпросечно добро, му легна песната страшно, после Нико он ми беше најдобар.

Мислам женските ќе бидат многу многу послаби наредниот понеделник.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom