Македонски Идол

Статус
Затворена за нови мислења.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
кој гласа гласа кој не не негово право на избор ама од овие сите шо коментират поголем процент се за овие двајца е сега ако и тие шо не кометират према тебе овде а се "гласачи" е исто вака незнам како тие изгубија
Чавдар, типично македонска реакција ти е тоа.
-Бегај не гледам, фаворитот ми испадна.
- А гласаше за него?
-Па, не.

Не му закачувајте на шоуво уште сега таков багаж, кога нема потреба. Ем има можност момциве пак да влезат, нормално ако некој фан се нафати да гласа.
Јас сум задоволна од исходот, освен Радовишанецот. Ама тоа е. Гласале повеќето за него.

Овие дечки се неколку класи погоре од пола македонска естрада. Нека си ги отворат очите продуцентиве во земјава. Ни треба машка ѕвезда од висок калибар. Овие шо се шалтаат по естрадава се трагикомедија, па после се жалиме цел Балкан не окупирал со концерти. Па нормално дека ќе биде така. На кој македонски изведувач да отидам?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Бројот на пораки од еден телефон не беше ограничен. Значи за да победиш на Идол потребно е да влезеш во топ 20 и да имаш пари за телефонски сметки.
That is it :)
Ама стварно ова со гласањево беше многу смотано, за некој се гласаше 3 саати, а за некој 1 саат. Па фала Богу дека Нико нема да помине за човекот најкратко се гласаше.

T

theTinule

Гостин
Neli?! NELI !?
Seljaci. Mng e ubav <3

Sho zborite? Ja glasav i za Viktor i za Niko -.-
I da, nekoj sho spomna pogore, malce beshe nepravedno toa. Trebashe glasanjeto za site da pochne vo isto vreme.
Vaka, za nekoi se glasashe 3 saati, za nekoi saat vreme -.-

Mene Niko mi beshe favorit, posho predobro pee i zasluzhuva, chim saka, da bide Idol.
Viktor posho e ubav, ne deka nesho posebno otpea, ili pesnata mu beshe dobro izbrana, nego posho e preubav xD

Od zhenskite sum za Biljana i Jana <3
Za Jana posho mi e drugarka, a za Biljana posho zrachi so harizma i ubavo pee :)

Pozdrav4e.

Член од
4 февруари 2010
Мислења
16
Поени од реакции
0
^^Убaв е, дa... плус ме привлекувa неговиот r&b стил/глaс ...се издвоjувa од другите

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Освен мускули виде глас и игра? :)
Видов и глас и стас. Прав идол, жал ми е што машките се дразните на вакви типови, ама дечкото има се што му е потребно.

Во врска со се друго во идол, така е насекаде низ светот, немој да измислувате правила без потреба.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Возможно ли е секој од тие 10 да биде неписмен и да незнае реченица да состави, зар само пеењето треба да биде главно нешто кога нема врска од муабет да сврзе реченица со реченица....? Тој малиот што отпадна во публиката што беше беше најталентиран и глас си имаше а богами и знаеше да збори.

Голема брука за Битолчанице двајца, првиот мислев дека девојките ќе го гласаат а и требаше да оди понатака, за Нико несакам да зборам, штета што е толку груб со изразите на лице додека пее иначе....

Тој фудбалерот не е за на сцена, кога излезе ме потсети на добриот строев чекор ама ни тоа незнам на што изгледаше ниту што сакаше да исполни но песната ја испеа високо како што треба преркасно ја испее, ама фудбалерските нозе се за на треба не се за на сцена не би сакал да гледам уште еден самобендисан и уфилман тип на сцена.

Тој расшишаниот нема да зборам многу не ми се допаѓање го немаше тоа!

Виничанецот мислам дека и тој не му е местото тука млитав е побогу дај да плачеме.

Диригентот ме изненади, ослабел многу брзу ја посакува титулата а искрено и гласот му беше феноменален а и настапот. Тој за мене беше синјка шампион.

Цар Мурат, повеќе би успеал по дискотеки и кафани да пее, тој глас е лудило за такви места, и повеќе би успеал таму но не на идол.

Прилепскиот полноглавец има глас тоа дете малечко, но сепак повеќе му прилегааат штиците што живот значат одколку таква сцена, бидејќи дечките од 4ти ред нема да можат да го видат а камоли у арена Борис Трајковски.

Сите имаја глас, но само некои не се за таму, но хард филингс, размислете ко што треба не е само симпатијата туку мора реално да се размислува.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Фатив само Христијан лигушот кога пееше. Ама убав е, мамичето негово. Кога го пееше последниот дел од песната као се загледа во една. Шоу му беше тоа или таа девојка му е?

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Најдобро ќе беше еден број-еден глас, ке се избегне форсирање на некој членови, пратила тета од америка доларите гласајте за внукот...
најубава слика од публика ке се добиеше по еден и раат, ама не ова пари ке млатат овие...

Член од
14 август 2010
Мислења
5.509
Поени од реакции
5.821
Вчера не догледав кој влезе а кој отпадна, ама од тука што читам сега, за тој што сакав да помине(а и најдобар од сите беше) - Нико сварно се разочарав, најубаво пееше. :toe: калимеро нема правда.

В

Вори

Гостин
Дечкиве вчера растурија во буквална смисла на зборот.Мада заспав кога требаше да отпаднат 5-те кандидати,али еве сега гледам кој отпаднал.

Криво ми е за Нико,затоа што беше еден од најдобрите вокали на Идолов.Наместо него требаше да отпадне оној ко Ламбе што е ист клемпар,Дејан од Радовиш.
А,мило ми е што испадна тој Виктор,зошто од пусти чалам ја искриви фацата.Само некои безвезни потези праеше и дефинитивно се обидуваше да го имитира Тимберлејк.

п.с.Христијан детено од Прилеп ми е баш кул и не знам зашто.Фаца е некако,и во иднина ќе стане многу добар пејач,заедно со малиот од Богданци.

п.п.с.Мене засега фаворит ми е Иво од Струга.Дечково има све.И изглед,и вокал и движење на сцена.Печен за ѕвезда е,а и се држи до рокот и не попушта тоа е добро.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Гледаност на Македонски Идол 21.12%, а на Кога лисјата паѓаат 29.16% за вчера. :)

Н

'Никола'

Гостин
Фатив само Христијан лигушот кога пееше. Ама убав е, мамичето негово. Кога го пееше последниот дел од песната као се загледа во една. Шоу му беше тоа или таа девојка му е?
Другарка.:wink:

Anna.S&M

Бишенце
Член од
5 март 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
Виктор.
И не е фер шо испадна.:( Баш беше најбољи вчера.
И Нико и Иван беа супер.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Никој не беше толку перфектен како Нико. Гласот му течеше без прекин. Тоа е школуван глас за опера и се покажа дека освен операта знае и нешто друго.

Настап 10/10

Глас 10/10

Единствено нешто што ја натера публиката да не гласа за него е староста. НО ТОЈ Е САМО 24 години луѓе!!! И јас не верував, но ете точно е.

Тој незнам како викаше со косата на Џастин Бибер? Виктор и Христијан ми беа антипатични. Едноставно лигави типови.
Исто и за Денис Мурат.

НИКО беше мој фаворит, но за жал испадна :(

Студентите беа супер! Никој не може да направи такво нешто. Ако ги вреѓате по форумов тогаш идете вие направете нешто подобро...

начинот на гласање не беше добар. Симпатиите на девојчињата отидоа напред. А тие што знаат да пеат оут

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom