Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Koста е млад за музичка кариера, има време за него.
А во понеделник почнуваат малите концерти на А1 кога ќе има преполување. Првата недела се машките само.

^ А на 14ти се женските.

Се ќе се одвива на саем, хала која не знам.
Секој финалист може да си донесе максимум 20 фанови во публика.

Од понеделник 7-ми Март започнуваат финалињата во живо на А1....

Македонски идол - талент шоу

Трката за македонски поп-идол продолжува понатаму. Ги имаме дваесетте финалисти!

Кој ќе го напушта најпопуларното музичко шоу „Македонски идол” ќе одлучува публиката преку телевоутинг или СМС. Ако се уште не сте го одбрале својот фаворит, гледајте ги кратките пресеци секој работен ден на А1 телевизија во 20 часот и одлучете се за некој од дваесетте финалисти.

Веќе од понеделник седми март започнуваат мини-концертите, а предност ќе имаат момците. Тие ќе добијат можност сами да одберат која нумера најдобро им лежи и со нејзината интерпретација да ги освојуваат гласовите на публиката.

За грандиозниот изглед, каков што им доликува на идните музички ѕвезди, кој покрај нивните гласовни способности, ќе игра огромна улога во борбата за титулата македонски поп-идол, ќе се погрижат учениците на најпознатиот креатор во Македонија, Александар Ношпал.

Тие ќе одберат по неколку кандидати, кои ќе ги промовираат нивните креации на сцената. Како што ќе се намалуваат идолите, така ќе се намалуваат и студентите на доцент Александар Ношпал. Но, тоа не значи дека ако пејачот не продолжи понатаму, истото ќе се случи и со креаторот кој се погрижил за неговата гардероба. За нив ќе има посебна комисија која ќе одлучи кој ќе биде најзаслужен да ја добие стипендијата.

Извор

За грандиозниот изглед, каков што им доликува на идните музички ѕвезди, кој покрај нивните гласовни способности, ќе игра огромна улога во борбата за титулата македонски поп-идол, ќе се погрижат учениците на најпознатиот креатор во Македонија, Александар Ношпал.

Тие ќе одберат по неколку кандидати, кои ќе ги промовираат нивните креации на сцената. Како што ќе се намалуваат идолите, така ќе се намалуваат и студентите на доцент Александар Ношпал. Но, тоа не значи дека ако пејачот не продолжи понатаму, истото ќе се случи и со креаторот кој се погрижил за неговата гардероба. За нив ќе има посебна комисија која ќе одлучи кој ќе биде најзаслужен да ја добие стипендијата.

Леле очајни :( Па овие нека се убијат боље.

Само мене ми е одвратно овоа детето од Прилеп (Христијан, Кристијан или како и да е..) или имам уште некој истомисленик :)

Само мене ми е одвратно овоа детето од Прилеп (Христијан, Кристијан или како и да е..) или имам уште некој истомисленик :)

+2
Иван од Гевгелија од сите машки мене највеќе ми се допаѓа како пее, бар од она што имам глеано до сега.

Некако исфорсирано е, не дека незнај да пеј, ама многу го креваат во воздух..

..ама ај кој високо лета ниско паѓа(демек:))

Итс да фајнал каунтдаун воооооо ооо јеаааааа :)

Многу убаво пеат,секоја чест за дечките (досега).

Сергеј Цветкович им го викнаја да им ги затопли срцата на натперварувачите:) со бедните балади абе да ти пикни душата...морее дали немаме ние ремек дела на музичка сцена да им покаже како треба на сцена,што е неопходно за успех..фак јуу организатори што не ги поканивте нашите Дарио,Драган Мијалковски...

Гоу Денис Гоу :icon_lol:

Машкиве се оправдаа дека со право се тука. Кој од кој подобар беа.
Игор и Мики летс гооооу :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom