Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За грандиозниот изглед, каков што им доликува на идните музички ѕвезди, кој покрај нивните гласовни способности, ќе игра огромна улога во борбата за титулата македонски поп-идол, ќе се погрижат учениците на најпознатиот креатор во Македонија, Александар Ношпал.
Тие ќе одберат по неколку кандидати, кои ќе ги промовираат нивните креации на сцената. Како што ќе се намалуваат идолите, така ќе се намалуваат и студентите на доцент Александар Ношпал. Но, тоа не значи дека ако пејачот не продолжи понатаму, истото ќе се случи и со креаторот кој се погрижил за неговата гардероба. За нив ќе има посебна комисија која ќе одлучи кој ќе биде најзаслужен да ја добие стипендијата.
Само мене ми е одвратно овоа детето од Прилеп (Христијан, Кристијан или како и да е..) или имам уште некој истомисленик![]()
Само мене ми е одвратно овоа детето од Прилеп (Христијан, Кристијан или како и да е..) или имам уште некој истомисленик![]()
на куроГоу Денис Гоу![]()