Македонски Идол

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Koста е млад за музичка кариера, има време за него.
А во понеделник почнуваат малите концерти на А1 кога ќе има преполување. Првата недела се машките само.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
^ А на 14ти се женските.

Се ќе се одвива на саем, хала која не знам.
Секој финалист може да си донесе максимум 20 фанови во публика.

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Од понеделник 7-ми Март започнуваат финалињата во живо на А1....

Македонски идол - талент шоу

Трката за македонски поп-идол продолжува понатаму. Ги имаме дваесетте финалисти!

Кој ќе го напушта најпопуларното музичко шоу „Македонски идол” ќе одлучува публиката преку телевоутинг или СМС. Ако се уште не сте го одбрале својот фаворит, гледајте ги кратките пресеци секој работен ден на А1 телевизија во 20 часот и одлучете се за некој од дваесетте финалисти.

Веќе од понеделник седми март започнуваат мини-концертите, а предност ќе имаат момците. Тие ќе добијат можност сами да одберат која нумера најдобро им лежи и со нејзината интерпретација да ги освојуваат гласовите на публиката.

За грандиозниот изглед, каков што им доликува на идните музички ѕвезди, кој покрај нивните гласовни способности, ќе игра огромна улога во борбата за титулата македонски поп-идол, ќе се погрижат учениците на најпознатиот креатор во Македонија, Александар Ношпал.

Тие ќе одберат по неколку кандидати, кои ќе ги промовираат нивните креации на сцената. Како што ќе се намалуваат идолите, така ќе се намалуваат и студентите на доцент Александар Ношпал. Но, тоа не значи дека ако пејачот не продолжи понатаму, истото ќе се случи и со креаторот кој се погрижил за неговата гардероба. За нив ќе има посебна комисија која ќе одлучи кој ќе биде најзаслужен да ја добие стипендијата.

Извор

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
За грандиозниот изглед, каков што им доликува на идните музички ѕвезди, кој покрај нивните гласовни способности, ќе игра огромна улога во борбата за титулата македонски поп-идол, ќе се погрижат учениците на најпознатиот креатор во Македонија, Александар Ношпал.

Тие ќе одберат по неколку кандидати, кои ќе ги промовираат нивните креации на сцената. Како што ќе се намалуваат идолите, така ќе се намалуваат и студентите на доцент Александар Ношпал. Но, тоа не значи дека ако пејачот не продолжи понатаму, истото ќе се случи и со креаторот кој се погрижил за неговата гардероба. За нив ќе има посебна комисија која ќе одлучи кој ќе биде најзаслужен да ја добие стипендијата.
Леле очајни :( Па овие нека се убијат боље.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.256
Само мене ми е одвратно овоа детето од Прилеп (Христијан, Кристијан или како и да е..) или имам уште некој истомисленик :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.607
Поени од реакции
14.447
Само мене ми е одвратно овоа детето од Прилеп (Христијан, Кристијан или како и да е..) или имам уште некој истомисленик :)
+2
Иван од Гевгелија од сите машки мене највеќе ми се допаѓа како пее, бар од она што имам глеано до сега.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.256
Некако исфорсирано е, не дека незнај да пеј, ама многу го креваат во воздух..

..ама ај кој високо лета ниско паѓа(демек:))

F

Frankie Yale

Гостин
Итс да фајнал каунтдаун воооооо ооо јеаааааа :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Многу убаво пеат,секоја чест за дечките (досега).

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
Сергеј Цветкович им го викнаја да им ги затопли срцата на натперварувачите:) со бедните балади абе да ти пикни душата...морее дали немаме ние ремек дела на музичка сцена да им покаже како треба на сцена,што е неопходно за успех..фак јуу организатори што не ги поканивте нашите Дарио,Драган Мијалковски...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Гоу Денис Гоу :icon_lol:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Машкиве се оправдаа дека со право се тука. Кој од кој подобар беа.
Игор и Мики летс гооооу :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom