Македонски Идол

Статус
Затворена за нови мислења.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Има ли некој торент да доунлоадирање на цела епизода Куманово и Скопје ?
Имаше некоја страна дека ги имаше цели, има некое друго место ?
Не гледав, па баш сакам сите да ги изгледам, а за жирито да не правиме муабет монтирано е дефинитивно.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.399
Поени од реакции
25.249
Не, торенти во никој случај. Линкови од јутјуб или слично, да, ама барање торенти не.

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Не, торенти во никој случај. Линкови од јутјуб или слично, да, ама барање торенти не.
А некој ако има или знае од каде може да го симнам тој торент, смеам вака јавно да побарам истиот да ми биде пратен по ПП или и тоа не смее...

П.С. Дајте линкови стварно од последниот Идол во Куманово и Скопје... или торент по ПП ако дозволи модераторов.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Нека си бараат, ама тој што ќе го даде нека го даде по ПП. Инаку кога ќе го јаде картонот и кога ќе се жали ќе го пратиме кај тој што му го побарал да се разберат :)

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Ова повеќе личи на театар.

По ретардирани особи во животот не сум видел, како само не им е срам да се брукаат пред толку народ.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Од клиповиве што ги видов све талент до талент, и колку и да не сакам морам да ги спомнам бугарките
ја не знам што воопшто се замараат да организираат вакви шоуа кога во државава ретко кој се занимава а и ретко кој видел аир од музика, освен Цеца и Аца Лукас можда

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Ги утепаа од реметење .. :)
јас незнам со кој памет се пријавуваат

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.635
Поени од реакции
786
Патетични се со монтираниве емисии
Мислам дека се супер со коментарите ако ги нема воопшто немаше да биде интересно,но друго е доколку некој се пронајде во тие коментари

O

Orion.

Гостин
Мислам дека се супер со коментарите ако ги нема воопшто немаше да биде интересно,но друго е доколку некој се пронајде во тие коментари
Не ми сметаат коментарите, ми смета тоа што е МОНТИРАНО ЖИРИТО. Идол не е измислен од А1 па истите да го режираат по нивни вкус. Зашто од сите Идоли само Македонскиот е со монтирано жири? Изгледа вештачки !!

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.635
Поени од реакции
786
Не ми сметаат коментарите, ми смета тоа што е МОНТИРАНО ЖИРИТО. Идол не е измислен од А1 па истите да го режираат по нивни вкус. Зашто од сите Идоли само Македонскиот е со монтирано жири? Изгледа вештачки !!
А зошто тоа тебе ти пречи ? Јас како гледач ниту сум приметил дека е монтирано жирито,се додека некој од кандидативе не го кажеше тоа.

O

Orion.

Гостин
А зошто тоа тебе ти пречи ? Јас како гледач ниту сум приметил дека е монтирано жирито,се додека некој од кандидативе не го кажеше тоа.
Затоа што се приметува од авион. Премногу е вештачки. Реакциите на жирито не се моментални туку исценирани. Замисли да се појави на аудиција некој од калибарот на Сузан Бојл. Наместо ВО ЖИВО да ги остави без текст судиите и цела Македонија да им ги види реакциите, воодушевувањето, говорот на телото и ред други работи тие монтираат бе !!! Патетични извештачени идиоти. Да било боље монтирано цел свет ке монтирал

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.793
Поени од реакции
8.217
Затоа што се приметува од авион. Премногу е вештачки. Реакциите на жирито не се моментални туку исценирани. Замисли да се појави на аудиција некој од калибарот на Сузан Бојл. Наместо ВО ЖИВО да ги остави без текст судиите и цела Македонија да им ги види реакциите, воодушевувањето, говорот на телото и ред други работи тие монтираат бе !!! Патетични извештачени идиоти. Да било боље монтирано цел свет ке монтирал
е за ова имаш право стврано коментар на место ова е најако
Да било боље монтирано цел свет ке монтирал

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
пошто гледам скоро во секој град се.. дали ке има и во Прилеп вака?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom