Македонскиот "Момент на вистината"

Дали го оправдувате квизот?

• Вкупно гласачи
    476
Член од
27 септември 2009
Мислења
41
Поени од реакции
4
Voditelkata e katastrofa.. Toj shto beshe od bitola minatata epizoda mnogu dobro gi zaeba.. a + se oseka dek bile ojdeni samo za dupenki :P

Dali ste zemale marihuana?

Da!

Ova bilo porano ili?

Porano.. Ehh ama i sega po nekogas za lek..

Dali i vie kume se zanimavate so takvi raboti?

Nekad za druzenje..Hahaha

Mnogu dobro gi zaklaja :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
Voditelkata e katastrofa.. Toj shto beshe od bitola minatata epizoda mnogu dobro gi zaeba.. a + se oseka dek bile ojdeni samo za dupenki :P

Dali ste zemale marihuana?

Da!

Ova bilo porano ili?

Porano.. Ehh ama i sega po nekogas za lek..

Dali i vie kume se zanimavate so takvi raboti?

Nekad za druzenje..Hahaha

Mnogu dobro gi zaklaja :)
"Само кога ме боли глаата." :pos2:

I

IBIZA SOUND

Гостин
nekoj lugje si zimaat dobra para od ova,a bas mu e gajle ako go cepkas po intimnosta koga i zena mu go znae so covek e:vozbud:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Најтапа емисија дефинитивно

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
стварно оваа е најдосадна водителка во македонија :helou: ( со извинение ако прочиташ Анита, ако воопшто така се викаше) се да препраша, се да дознае морееее радознала жена мајкоо.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Како заврши овој не догледав си отиде со стапот у рака?

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Овај пекаро шо беше последнава емисија.. го прашува:

Ја имате ли однесено вашата љубовница дома за да се запознае со вашата жена?
- ДА!

Кочишки: И зошто? откаде идеа да ја запознавате со женави..??
Пекаров: Aмии онака бе! Гости :vozbud:

:tv:

Член од
4 октомври 2009
Мислења
257
Поени од реакции
13
Воопшто не е ниско за кандидатите, сите се тотално расположени и спремни на се'. Тие не се срамат, па ние да не сакаш да ги жалиме и да се плашиме дали ќе се срамат?
А Анета е давеж, таа е онаа што го кочи квизов, спора е како полжав, озбилна, не сфаќа шеги, тотално лош избор за водител на ова ШОУ.
Анета, ова е квиз ШОУ, не е црна хроника која си навикната да ја водиш.
Баш така,квизот е таков и кој сака оди а водителката премногу навлегува во интима сака се да знае а со тоа и даве превише.За разлика од српскиот квиз Момент на вистина сме нула е тоа е водителка што знае да се однесува и прашува и насмее и се а нашава е :pop:

MK_Devojce

I simply don't care...
Член од
2 август 2009
Мислења
468
Поени од реакции
162
Kako можеа да ја одберат најпростата водителка не ми е јасно...
поради неа не го гледам квизот

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Јас мислам дека целиот квиз е местенка, и само прават да биде интересно за публиката, па мора терминот некако да се пополни, нели?

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
I ja МИслам дека е местенка и дека ако не бидеш интересен за публиката ке те заебат... и ке ти речат ВАШИОТ ОДГОВОР Е ЛАГА !!! .... пример... оној старион што се праеше јебач и што призна дури дека имал секс со малолетничка од 14 години кога он имал триесет и кусур... и го бутнаа на прашањето ! ДАЛИ БИ СЕ ВРАТИЛЕ ДА ЖИВЕЕТЕ КАЈ СТАРАТА ЖЕНА ? и овој рече НЕ и .. ЛАГА БИЛО ТОА.... :tapp: не лажеше дека плескал други жени дур неговата не била дома и слично... а за ова лажел .. да ти ебам квизот глуп

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Прво и основно не е ни квиз. За квиз е потребно знаење од одредена област.Ова е некој вид на психолошки тест.Башка тоа ако сакаат и на првото прашање ќе ти речат: Вашиот одговор е ЛАГА! И која е логиката да земеш пари или да се пријавиш.Ама тоа е,неписмен народ - силна држава.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
ама за овој поседниов што беше стварно претера :nesvest: дали вашата жена ги исполнува сите ваши фантазии во креветот??? а тука беше и мајка му :tapp: а и воопшто што к*р нејзе ја боли, за ова воопшто не мораше ни да одговори не се важеше

Kajgana Shop

На врв Bottom