Македонскиот "Момент на вистината"

Дали го оправдувате квизот?

• Вкупно гласачи
    476

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Јас искренио не го гледав да не бидам лицемер ама луѓево го гледале, и не зеде пари цццццццццц. А бе кој го баждареше тој вистиномерачот тој е крив што нема земено пари старото швалериште :icon_lol:.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Тој е од Демир Хисар соба 15.
Старото Швалериште.

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Вика дали сте имале секс со малолетничка ? - И овој вика не со малолетничка туку со малолетнички, и водителкава колку години имаа и овој 14, а вие го прашуваат и овој вика 30 и некоја :uvo:
мислам дека он рече дека тоа било ПРЕД 14 години а не дека имале 14 години:smir:

А

Ајсшутер

Гостин
мислам дека он рече дека тоа било ПРЕД 14 години а не дека имале 14 години:smir:
Не грешка си ти го прашаа првен колку години имал он рече дека имал околу 30 после колку имале малолетничките и рече 14/15 години, и она баш кога му рече нели знаете дека тоа е кривично дело и овој па не ги силував јас они сами сакаа.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Не грешка си ти го прашаа првен колку години имал он рече дека имал околу 30 после колку имале малолетничките и рече 14/15 години, и она баш кога му рече нели знаете дека тоа е кривично дело и овој па не ги силував јас они сами сакаа.
Водителката: Дали уживавте ?
Ванчо: Ма нее !!

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ането краво, мадињава ми ги потече и мене и на такмичариве, заполти се да гледам ко чоек!

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Алал да му е на битолчанецот. Секоја чест. Им ги зема парите и си отиде, а Анета го напна да остане. :)

Инаку многу дебилно беше кога го прашуваше пекаров

А: Со кој родител сте останале?
И: Со мајка ми.
А: А каде беше татко ви?
И: Почина кога јас имав 2 години.
А: Значи сте останале со мајка ви? :tapp:

Дај молим ти се! :pop:

I

Intex

Гостин
Ги заеба Битолчанецот. Ем не успеаа да му извлечат некои глупи приказни, ем си зема 50 илјадарчиња.
Може штиклата ќе и ја скршам, па боса да си оди. :pos:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
до сега сите што учествуваа, вклучувајќи ги и тие блиските што седат во публиката, си се зезаат на мртво со анет4е. нешто ако ги праша и тие на зафрканција ќе речат, а таа озбилна в крај :vozbud: добро толку не се сеќава дека се заебаваат :uvo:

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Премногу одат ниско со самото тоа што се пријавуваат, никој не ги укривува режисерите на квизот, кандидатите се спуштаат на ниво кое е навистина срамно.
Зарем парите вредат толку за да ги искажиш сите интимни работи пред јавноста...жално парите само колку мамат, овие квизови се „растурикуќа“.:pop:
Немам изгледано ниту една серија но како што имам слушано не ми се допаѓа, а и таканаречениот детектор за лаги не е некој доказ дека се што ќе каже е точно :tapp:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Воопшто не е ниско за кандидатите, сите се тотално расположени и спремни на се'. Тие не се срамат, па ние да не сакаш да ги жалиме и да се плашиме дали ќе се срамат?
А Анета е давеж, таа е онаа што го кочи квизов, спора е како полжав, озбилна, не сфаќа шеги, тотално лош избор за водител на ова ШОУ.
Анета, ова е квиз ШОУ, не е црна хроника која си навикната да ја водиш.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Прееска имаше еден испад мислам:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Па на шо личи ова?

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Браво за Битолчанецот браво:helou: убаво си напраи не го прашаа кој знае какви прашања а си лапна парички :) вака да им направат 10ина души и нашиве ќе го прекинат ова :))) кандидативе нешо на заебанција кажуваат а оваа водетелкава мртва сериозна треба да се смени :toe:

Amacord

high and might богаташ
Член од
24 август 2009
Мислења
474
Поени од реакции
15
Момент на вистината = Сеир муабет ... За глупи луѓе кој сакаат да се понижуваат слободно , затоа што има и публика која сака да гледа и да се смее :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom