Македонскиот "Момент на вистината"

Дали го оправдувате квизот?

• Вкупно гласачи
    476

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Интересно беше .... камионџијава баш е појава :tv: .. дојдов да се забавувам ..хахаха и така отидоа 250.000 во бунар.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Загарантирани му беа тие 250 000 денари ?
нема загарантирани ...
ама и квизов е шупелка ... безвеза ... колку за сеир ..
не ти дозволуваат да земеш пари па шо сака нека биде ... па и не смееш да се буниш којзнае каков договор потпишал ..

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Како ви се гледа ова срање незнам:toe:
Ќе земе ли некој некогаш пари?Или секогаш ќе го куткаат за само А1 да го прибере кајмакот?Ова е еден од најлесните начини за превара...ТИ(А1 ака детекторот)си тој што кажуваш дали е вистина или лага,и ќе кажеш она што ти пасува...
-безвезе:tapp:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
за сестра му не призна .. па сигурно бил мал и да ја ѕирнал :)
Aбе на детекторот рекол дека ја ѕиркал и било вистина а сега рече дека не и затоа ги изгуби.

Ама многу беше педерски, го убедија да игра коа сакаше да се откаже и изгуби.
Гејско.

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Верник сте? - Само за Божиќ и Велигден.
Попрво во кафана ќе се праите стока или би поседиле со децата и жената дома? - Кафана многу нормално. Да уживаш.
Шо има кафаната шо нема дома? -Па иииима, масиии, цвејче...
Ве привлекува сексуално друга жена? -Да. Хаха. ХА!
Ве привлекува сексуално некоја комшика? - Да! Хахахахахаха.
Дали би имале секс со друга жена ако жена ви дозволи? - Да! И без да дозволи, ехе... Хахахаха. Ха. Хаха. ...Ха?
Дали имате романтични чувства кон друга жена? - Да!
Сте ја изневериле жена ви (со минимум две жени)? - ДУа! - Да не се навредивте, две малку да не се? -Па... Да!

-Не, добар е он... Он е добар сопруг, супер си е. Сепак е добар, да.

ИДЕТЕ БЕ НОСЕТЕ СЕ У ТРИ ЛЕПЕ...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
тапа е и квизов и водителкана плус никој ништо не зема.Само се попунуваат програмата ништо друго не ги гледам више

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Едит: Значи никогаш, НИ КО ГАШ, повеќе... Нема да одвојам ниту минута од овој живот, за вакво ѓубре. Ни у било кој нареден. Ни у паралелен универезум.

И шо такво се замишља Анета, Џери СПрингер дека е/,,

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
И јас не знам како можи да го гледате, прво што машина е тоа вистиномерачот и кој го баждари?

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
водителкава е профи масер,дудлач прва класа,го должи ко да не видела,50мин. поминуваат во прашања кои не носат пари (усвари ниедно не носи) толку.
чао-пријатно

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
No hard feelings, ама македонските жени треба прво да поработат на својата самодоверба и свест, да разберат дека не мора цел живот да бидат во брак, константно понижувани од "добриот" сопруг, па потоа да обвинуваат за незнам, недоволна застапеност во политика, дискриминација и сл. Пример ви е оваа жена, таа сама себеси се понижуваше цело време. Би сакал да се ретки оние како неа, но за жал не е така.
Околу емисијава...250 000 е најмногу што ќе дадат. Можеби после повеќе емисии ќе дадат нешто повеќе но ретко ќе биде.

Б

Бат Елохим

Гостин
мене ми се згади еден педофил кога имаше и кажа дека имал секс со малолетнички :nesvest: јавно на ТВ. а тој колку дедо ми беше..... а бе бардовци...

а инаку за водителката немам коментар. од Црни Бисери кога ја водеше се виде дека нема за ништо да ја биде, само се мајтапи со несаглам народ.Мислам, да не знаеш кој е помрднат....

Член од
28 март 2006
Мислења
17.772
Поени од реакции
12.235
а инаку за водителката немам коментар. од Црни Бисери кога ја водеше се виде дека нема за ништо да ја биде
Водителите овде се бираат според тоа чии роднини се, со која фаца се у брак, со кого се знаат...и други слични причини.
А она "момент на вистината" би го преименувал во "момент на исповед за сексуалните перверзии на учесниците и задоволување на сексуалновоајерските апетити на публиката".

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
и зеде барем некој денар ?? го загледав малку и видов се изглупира многу, барем зеде нешто??:nesum:

Член од
22 септември 2009
Мислења
199
Поени од реакции
26
Добро не ми е јасен квизов(ваљда е квиз:toe:)
Да разберам да ми донесат некој од познатине фаци тука да признава некои работи, може и ќе ме заинтересира. Ама ми донеле некој Трпе со жена му Трпана од Трпаништани за кои никогаш не сум чула и сеа треба да зинам на тоа шо се варале едни со други, шо спиел овој со комшиките, шо се возел гол у камион...:tapp: И некој ден коа ќе го сретнам на улица ќе идам автограм да му зеам:tapp:
И што е најинтересно, нема ниту еден псимен човек да се појави тука, се нешто се кезат ко недоквакани, и уште горди се со целата ситуација. Као демек кога ќе се вратат у маало најголеми манги ќе бидат:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom