Македонскиот "Момент на вистината"

• Креатор на темата Креатор на темата Annabel
  • Време на започнување Време на започнување

Дали го оправдувате квизот?

• Вкупно гласачи
    476
Zosto Makedonija si e Makedonija i sekogas ke bide shit. Onaa debilkata Aneta Kociski po javniot skandal so ljilja petrovic i onie debilite novinari, ja zatvori biseri bidejki veke nikoj ne ja gledase, ne se izvini javno sto taa bese vinovna za organizacijata na emisijata ne pocuvstvuva potreba da se izvini sto ja razbesna makedonskata javnost togas , pocna da pecati vesnici...a sega so kojznae kakvi vrski stana voditel na moment na vistinata.
Samo kreteni ima po nasiov eter, samobendisani arogantni ama nepismeni moroni koi imaat pari i vvrski pa na toj nacin se pojavuvaat pred tv.
Taa idiotka ne trebase da se priblizi do bilo koj medium psole debaklot , a sto napravija , i dadoa studio i sega e voditelka na kvizot.Nejzina sreka sto ne ja imam videno niz grad inaku kosite ke i gi iskubam!

Добра ми беше мене емисијата како за прва, ми требало во другите емисии да има малку посеирџиски прашања .а и мене ми стои дека немаат многу пријавени,пола емисија ја поминаа во подпрашања и разговори демек ако може со еден натпреварувач две емисии да се истераат. а за водителката-секоја чест за професионалноста на Анета ама не е за таков тип на емисии -многу е шаблонска.

водителкана е :око: .... баш си викам ај интересно ќе биде .. кога ете ја она почиња да лупа некој прашања ..досада убије и ондак реклами пуштаат ... те дотепуваат :гилотина:

Многу ни е тапа нашиот. Незнам зошто. Водителката за нигде. И стварно како се лажат луѓе. Они и вистината да ја кажат од позадина ќе кажат Лага за голема сума.

Се сложувам за водителката ама што да прави кога не и е јасно дека не ја бива или едноставно кажано и се седи во телевизија наместо да работи нешто друго

Водителката правеше пауза на секој збор, а после почна и на секој слог да прави 1 секунда пауза!! Жива катастрофа. Иначе се знаеше каков тип натпреварувачи ќе има, со сомнително минато или чудни сфаќања, сепак многу интересно, уште нова водителка да најдат! Мислам дека ке беше многу поинтересна онаа што водеше една емисија за смешни реклами. Може и Бејби. Било која освен оваа бавнава.

Тапаааа! А Кочишки треба да се убие...добро е што не гледам...играм фудбал тој период во сансет :icon_lol:

Ајде прва емисија али во иднина очекувам да се корегира малку водителката да не замара толку

Еве во моментов гледам момент на вистината...го праша дали некогаш помислил да се фрли од тераса:tapp:
А овој вика да и испадна вистина...сеа ќе видиме понатаму...а па тоа претходното прашање:tapp:

Се трудиме треба некој хомосексуалец или некој макро тогаш ќе има поинтересени прашања

Вика дали сте имале секс со малолетничка ? - И овој вика не со малолетничка туку со малолетнички, и водителкава колку години имаа и овој 14, а вие го прашуваат и овој вика 30 и некоја :uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom