Македонскиот "Момент на вистината"

Дали го оправдувате квизот?

• Вкупно гласачи
    476
Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
Zosto Makedonija si e Makedonija i sekogas ke bide shit. Onaa debilkata Aneta Kociski po javniot skandal so ljilja petrovic i onie debilite novinari, ja zatvori biseri bidejki veke nikoj ne ja gledase, ne se izvini javno sto taa bese vinovna za organizacijata na emisijata ne pocuvstvuva potreba da se izvini sto ja razbesna makedonskata javnost togas , pocna da pecati vesnici...a sega so kojznae kakvi vrski stana voditel na moment na vistinata.
Samo kreteni ima po nasiov eter, samobendisani arogantni ama nepismeni moroni koi imaat pari i vvrski pa na toj nacin se pojavuvaat pred tv.
Taa idiotka ne trebase da se priblizi do bilo koj medium psole debaklot , a sto napravija , i dadoa studio i sega e voditelka na kvizot.Nejzina sreka sto ne ja imam videno niz grad inaku kosite ke i gi iskubam!

Срничка

just a simple girl
Член од
12 јуни 2007
Мислења
63
Поени од реакции
2
Добра ми беше мене емисијата како за прва, ми требало во другите емисии да има малку посеирџиски прашања .а и мене ми стои дека немаат многу пријавени,пола емисија ја поминаа во подпрашања и разговори демек ако може со еден натпреварувач две емисии да се истераат. а за водителката-секоја чест за професионалноста на Анета ама не е за таков тип на емисии -многу е шаблонска.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
водителкана е :око: .... баш си викам ај интересно ќе биде .. кога ете ја она почиња да лупа некој прашања ..досада убије и ондак реклами пуштаат ... те дотепуваат :гилотина:

П

Паган-др

Гостин
Многу ни е тапа нашиот. Незнам зошто. Водителката за нигде. И стварно како се лажат луѓе. Они и вистината да ја кажат од позадина ќе кажат Лага за голема сума.

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Се сложувам за водителката ама што да прави кога не и е јасно дека не ја бива или едноставно кажано и се седи во телевизија наместо да работи нешто друго

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Водителката правеше пауза на секој збор, а после почна и на секој слог да прави 1 секунда пауза!! Жива катастрофа. Иначе се знаеше каков тип натпреварувачи ќе има, со сомнително минато или чудни сфаќања, сепак многу интересно, уште нова водителка да најдат! Мислам дека ке беше многу поинтересна онаа што водеше една емисија за смешни реклами. Може и Бејби. Било која освен оваа бавнава.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.792
Поени од реакции
11.377
Тапаааа! А Кочишки треба да се убие...добро е што не гледам...играм фудбал тој период во сансет :icon_lol:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ајде прва емисија али во иднина очекувам да се корегира малку водителката да не замара толку

tete

серанова
Член од
14 септември 2009
Мислења
124
Поени од реакции
5
Еве во моментов гледам момент на вистината...го праша дали некогаш помислил да се фрли од тераса:tapp:
А овој вика да и испадна вистина...сеа ќе видиме понатаму...а па тоа претходното прашање:tapp:

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Се трудиме треба некој хомосексуалец или некој макро тогаш ќе има поинтересени прашања

А

Ајсшутер

Гостин
Вика дали сте имале секс со малолетничка ? - И овој вика не со малолетничка туку со малолетнички, и водителкава колку години имаа и овој 14, а вие го прашуваат и овој вика 30 и некоја :uvo:

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
:ija: :tapp::pop:

Ова треба под итно да се забрани.

Kajgana Shop

На врв Bottom