Македонска фудбалска репрезентација

Член од
19 август 2010
Мислења
3.922
Поени од реакции
9.466
спировски не е уште за А репрезентација..овај тошак ништо не разбира
та и тој Глигоров..кај игра???
нападо со Пандев, Тричковски и ете Ибраими(не го знам многу го немам гледано) колку толку солиден е ...од Ивановски незнам шо да очекувам.. никогаш го немам глеано
Фазли,Таири, Урдинов??? кај му истекнаја овие играчи
шо се случи со Наумовски, Стојков?
и на голманската позиција кај муе Томе Пачовски...
се на се оваа комбинација Бабунски-Тошак е една голема утка за која за жал сме немоќни
и уште Давид Бабунски..нека го земеја детето барем на клупа екстра фудбалер е

со Португалија ќе изгинат(не за репрезентациајта и државата туку за самите себе) и искрено не очекувам дебакл
нашиот срам ќе биди со Ангола :/
Od Ivanovski neznaes sto da ocekuvas?? Golovi batice golovi! Ekstra centarfor, neznam sto ne ti e jasno??

Член од
11 јуни 2011
Мислења
249
Поени од реакции
166
јас мислам дури има од то албанците во фудбалов да се навираат ниакде не ојме далеку,глејте ко че ги нема како на пример во кошарка и во ракомет не кизнај колку ама подалеку ја дотеруваме

M

MrzaRules

Гостин
Хасани е чист пример дека работат еврејките за да те викнат во репрезентација. Нема натпревар одиграно цела сезона овие прв го викнаа :tapp:
Хасани не добива влезница на официјален натпревар на Влофсбург а не па да одигра...пере дресови таму кузнае шо прави овој го вика во репрезентација :facepalm:

Член од
29 ноември 2011
Мислења
123
Поени од реакции
81
Надежта ја изгубивме во А Репрезентацијата, ако ништо друго преостанува да не издрадуваат У-21. Таму има голем потенцијал за високи достигнувања. Но, ѓубрињата се додека се на власт во ФФМ, тешко за очекување и младите дека ќе сторат нешто повеќе.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
Абе стварно смешно звучи, ама младата репрезентација нема пораз 15 меча :D
Солидни се младите, од Англија/Србија натпреварите пред некоја година до сега се што имам гледано биле добри, тешко беа надигрувани, но младите репрезентации се малце специфични.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.529
Поени од реакции
22.377
Баже Илијоски критикува по фејсбук. Влатко Гроздановски пишува критики. Илчо Наумовски преку усна изјава...
Што се попалија нашиве кои не се повикани? Зарем толку беше голема желбата да си ги сменат дресовите со Кристијано? :icon_lol:

M

MrzaRules

Гостин
Баже Илијоски критикува по фејсбук. Влатко Гроздановски пишува критики. Илчо Наумовски преку усна изјава...
Што се попалија нашиве кои не се повикани? Зарем толку беше голема желбата да си ги сменат дресовите со Кристијано? :icon_lol:
истото го направи и Панче Ќумбев...ќе го цитирам "Polovina reprezentacija ne ja znam po ime i prezime???Prv pat slusam za nekoi igraci...do koga reprezentacijata ke bide menagerska agencija?do koga?"

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.529
Поени од реакции
22.377
Цццц.. Не дека грешат овие 'бунтовниците'. Ама што баш сега сите го одбраа терминот, бе? После 2 дена од соопштувањето на списокот за натпреварот со Португалија? (n) Изгледа сите очекуваа да се најдат на списокот, да отпатуваат во Лисабон, да се видат во живо и да се поздрават со Нани и Кристијано, па ако им се усреќи и ќе се фотнат со него, дрес ќе разменат и по некој автограм за дома. :свиркам:
И плус истите муабети се правени пак од други репрезентативци, кога овие бунтовниците биле на списокот.

Kajgana Shop

На врв Bottom