Дали тоа значи дека ќе го победиме Лихтенштајн??? Мислиш дека стварно иаме шанси за такво нешто по изјавава?Вака кога зборува Панчев секогаш правиме по некое чудо
Мене искрено Панчев не ме бендисва како играчhttp://www.kurir.mk/sport/fudbal/67276-Pancev-Makedonija-nema-sansi-za-plasman-na-SP
Нашиот легендарен фудбалер Дарко Пaнчев, кој е единствениот Македонец кој ја има освоено „златната копачка“, во интервју за српскиот сајт sportal.rs беше запрашан околу македонската фудбалска репрезентација.
Панчев за жал не и предвидува блескава иднина на нашата репрезентација, со оглед на последните случувања, поразот од Луксембург и серијата лоши резултати во минатото.
-За жал Македонија објективно нема големи шанси за пласман на Светското првенство. Тоа е нашата реалност, но не значи дека тоа треба да биде така, можно е и да изненадиме. Според моето мислење три репрезентации од нашата група ќе се борат за пласман на СП во Бразил, а тоа се Хрватска, Србија и Белгија, вели Панчев.
Панчев беше запрашан и околу неговите настапи во италијанскиот прволигаш Интер, на што повторно немаше убави зборови.
-Интер е моја голема животна грешка. Наместо да играм за Реал Мадрид, Манчестер Јунајтед или Барселона, јас го одбрав Интер и погрешив. Тоа не е клуб за напаѓачи, но сега е доцна за каење, вели нашиот легендарен фудбалер.
Чекор по чекор
Па нели дрвата во пролет цветаат
Еве го чудото......под 100 место сме сегаВака кога зборува Панчев секогаш правиме по некое чудо
Само уште 97 места до врвот...
Ме мрзи да направам од она мемето со диносаурусот или ватевр, ако не играме еден месец и скокнеме 5 места, колку ќе скокнеме ако не играме 10 години?Само уште 97 места до врвот...
Од последните 5 мислам.Хахахаха се смеам со медиумиве денес за пласманов на репрезентацијава и како сите се чудат на тоа како сме отишле понапред на ранг листата...
Зар никој не знае дека се собираат поените од последните неколку години (мислам се 4) ?