Македонска фудбалска репрезентација

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
Вака кога зборува Панчев секогаш правиме по некое чудо :pos:

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.126
Поени од реакции
3.991
Вака кога зборува Панчев секогаш правиме по некое чудо :pos:
Дали тоа значи дека ќе го победиме Лихтенштајн??? :eek: Мислиш дека стварно иаме шанси за такво нешто по изјавава? :cautious:

Член од
28 февруари 2012
Мислења
19
Поени од реакции
0
http://www.kurir.mk/sport/fudbal/67276-Pancev-Makedonija-nema-sansi-za-plasman-na-SP

Нашиот легендарен фудбалер Дарко Пaнчев, кој е единствениот Македонец кој ја има освоено „златната копачка“, во интервју за српскиот сајт sportal.rs беше запрашан околу македонската фудбалска репрезентација.

Панчев за жал не и предвидува блескава иднина на нашата репрезентација, со оглед на последните случувања, поразот од Луксембург и серијата лоши резултати во минатото.

-За жал Македонија објективно нема големи шанси за пласман на Светското првенство. Тоа е нашата реалност, но не значи дека тоа треба да биде така, можно е и да изненадиме. Според моето мислење три репрезентации од нашата група ќе се борат за пласман на СП во Бразил, а тоа се Хрватска, Србија и Белгија, вели Панчев.
Панчев беше запрашан и околу неговите настапи во италијанскиот прволигаш Интер, на што повторно немаше убави зборови.
-Интер е моја голема животна грешка. Наместо да играм за Реал Мадрид, Манчестер Јунајтед или Барселона, јас го одбрав Интер и погрешив. Тоа не е клуб за напаѓачи, но сега е доцна за каење, вели нашиот легендарен фудбалер.
Мене искрено Панчев не ме бендисва како играч

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
ne znam kolku si go gledal pancev ali sepak zlatna kopacka zema mesi zidan ronaldo pa ete vo toj krug e pancev inaku pancev bese lisica nevideno custvo za gol nesto slicno kako inzagi kako eto raul i ete kako da recem svarno pozadi nego igraa stojkovic jugovic savicevic igraci koi togas za toa vreme bea cavi i iniesta megu toa pancev ke ostane vo istorijata kako najdobar fudbaler od makedonija

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Трпение - спасение!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Само уште 97 места до врвот... :D
Ме мрзи да направам од она мемето со диносаурусот или ватевр, ако не играме еден месец и скокнеме 5 места, колку ќе скокнеме ако не играме 10 години? :pos:

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Хахахаха се смеам со медиумиве денес за пласманов на репрезентацијава и како сите се чудат на тоа како сме отишле понапред на ранг листата... :D:icon_lol:
Зар никој не знае дека се собираат поените од последните неколку години (мислам се 4) ?

M

MrzaRules

Гостин
а да не изиграле некоја утакмица тајно па затоа да мрднале на листана :icon_lol:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.954
Поени од реакции
73.751
Хахахаха се смеам со медиумиве денес за пласманов на репрезентацијава и како сите се чудат на тоа како сме отишле понапред на ранг листата... :D:icon_lol:
Зар никој не знае дека се собираат поените од последните неколку години (мислам се 4) ?
Од последните 5 мислам.
Се избришале некои порази од пред 5 години, па затоа се смениле резултатитe :)

Kajgana Shop

На врв Bottom