Taka e, pobedivme 2:1. Ne im veruvaJ na svoite oci.Абе на уефа страната пишува краен резултат 2:1 за Македонија шо е финтава сеа??
Википедија ја пишува кој стигне што мислиш ти мафија работа ќе ни препишат 3 поени.Сеа и на википедија пише краен резултат 2:1 за Македонија????
Епа тоа се можностите каква држава таква репрезентација.Треба да се прифати реалноста дека сме на дното.Море мамицата у пичка да им ја ебам и на нив и на нивните можности. Ерменија да не има можности па што ни одржа лекција по фудбал? Сите на бесилка би ги ставил скапаници едни смрдени.
Па баш Македонија - Шпанија беше класик местена утакмица. Некој добро се опари тогаш.Vi teknuva kako izigra Pandev protiv Spanija? Vo toa vreme barase nov klub i za edno poluvreme dva gola mu zabi na Kasiljas i plus Ramos na dva pati go napravi magare. Kako sega ne moze da mrdne ne mi e jasno.
Neka se utepa cela uprava. Namesto da gi ubedat mladite Makedonci so dvojno drzavjanstvo da igraat za Makedonija, tie neka mestat utakmici. Renova sampion neka ja pravat. Ic kur ne gi boli
Која Европа бе другарче жити се,цела репрезентација игра на Кипар и у Азербејџан од што располагаме со огромен квалитет и потенцијал...Која ффм мафија бе, овие незнаат да одат по терен, па после Хари ни бил крив :pos2:
Барем да се водиме како аматери, да немаме професионална лига, ај да не ми е криво, ама овие играат во клубови во европа и една Ерменија на домашен терен да неможи да се победи, со еден ебан пенал ќе се спасуваме...ако е спас нерешен резултат, за мене е брука.