Јас само едно ќе кажам, да му се посерам у устата албанска на Ибраими.Кога сите ја пееја химната тој не знаеше уста да отвори.Игра само за Македонија да пополни рамковни проценти.На Пандев треба да му спуштите капа, тој му намести чиста топка.Денес пак тепани Македонци кај Кирил и Методиј од страна на Албанци, а сите премолчеа за настанот.Се да им ебам гнасно албанско.Уште и во репрезентација ни ги начукаа.Кажав еднаш, ќе кажам пак: Чедо где си био цели наш живот!
Ибраими срце јуначко!
И само уште една работа, додека не сум добила инфаркт: KEEP CALM AND НЕ ЈА УСЕРУВАЈ РАБОТАТА!![]()
Aj banirajte go od tema ovojЈас само едно ќе кажам, да му се посерам у устата албанска на Ибраими.Кога сите ја пееја химната тој не знаеше уста да отвори.Игра само за Македонија да пополни рамковни проценти.На Пандев треба да му спуштите капа, тој му намести чиста топка.Денес пак тепани Македонци кај Кирил и Методиј од страна на Албанци, а сите премолчеа за настанот.Се да им ебам гнасно албанско.Уште и во репрезентација ни ги начукаа.
Голот против нас што го дадоа Шкотска беше апла ПЕС.Одбранава е како на PES 2013Кога е пуштено тоа чудото да МОРА да ти дадат гол и да трчаш ко мува без гла наваму натаму
је је,класичен шаблон.Голот против нас што го дадоа Шкотска беше апла ПЕС.
Ете и јас пишав погоре маме ли им ебам тој Омер и уше 5-6 души беа од странта кај мавровка кога помина автобусот во кој бев а од другата страна 4ца наши и едниот со дупната глава и имаше еден џандар кај нашите збореа излеа јас со као сум поминал веќе биле разделени, Албанците кога ќе ги избркаме од репрезентација тогаш ќе пркнеме во фудбалот пичка ли им матерна напаѓаат обични навивачи све да им ебам соживот куров соживот само имаат среќа начекаа пичкарски народ и удри ебате македончињата ебате.Јас само едно ќе кажам, да му се посерам у устата албанска на Ибраими.Кога сите ја пееја химната тој не знаеше уста да отвори.Игра само за Македонија да пополни рамковни проценти.На Пандев треба да му спуштите капа, тој му намести чиста топка.Денес пак тепани Македонци кај Кирил и Методиј од страна на Албанци, а сите премолчеа за настанот.Се да им ебам гнасно албанско.Уште и во репрезентација ни ги начукаа.