Македонска фудбалска репрезентација

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Де бе зар толку е воден теренот паѓаат како пингвини.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Значи се од прво полувреме беше катастрофа.
Химната, играта, ПРЕНОСОТ - очај!:facepalm:

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Кажав еднаш, ќе кажам пак: Чедо где си био цели наш живот!

Ибраими срце јуначко!

И само уште една работа, додека не сум добила инфаркт: KEEP CALM AND НЕ ЈА УСЕРУВАЈ РАБОТАТА!:love:
Јас само едно ќе кажам, да му се посерам у устата албанска на Ибраими.Кога сите ја пееја химната тој не знаеше уста да отвори.Игра само за Македонија да пополни рамковни проценти.На Пандев треба да му спуштите капа, тој му намести чиста топка.Денес пак тепани Македонци кај Кирил и Методиј од страна на Албанци, а сите премолчеа за настанот.Се да им ебам гнасно албанско.Уште и во репрезентација ни ги начукаа.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Реков пред да почне дека 1-1 ќе заврши...со ваква игра треба да сме пресреќни со бод. Али се надевам дека Чеде ќе тргне поофанзивно, нема веќе шо да се чува и тактизира. Уште еден таков гол без игра и бодот е сигурен (y)

R

Rigel Kent

Гостин
Јас само едно ќе кажам, да му се посерам у устата албанска на Ибраими.Кога сите ја пееја химната тој не знаеше уста да отвори.Игра само за Македонија да пополни рамковни проценти.На Пандев треба да му спуштите капа, тој му намести чиста топка.Денес пак тепани Македонци кај Кирил и Методиј од страна на Албанци, а сите премолчеа за настанот.Се да им ебам гнасно албанско.Уште и во репрезентација ни ги начукаа.
Aj banirajte go od tema ovoj :tapp:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.046
Поени од реакции
6.074
Одбранава е како на PES 2013 :P Кога е пуштено тоа чудото да МОРА да ти дадат гол и да трчаш ко мува без гла наваму натаму
Голот против нас што го дадоа Шкотска беше апла ПЕС.

M

Mario Gómez

Гостин
Разочаран максимум сум од играта, не ми се верува дека толку анти таленти сме во одбрана и во транзиција во напад. :tapp:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Лоша игра на нашите во првиот дел :tapp:. Сепак, сеуште врие надеж во нас, одиме на победа! Започна второто полувреме!

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Ете и јас пишав погоре маме ли им ебам тој Омер и уше 5-6 души беа од странта кај мавровка кога помина автобусот во кој бев а од другата страна 4ца наши и едниот со дупната глава и имаше еден џандар кај нашите збореа излеа јас со као сум поминал веќе биле разделени, Албанците кога ќе ги избркаме од репрезентација тогаш ќе пркнеме во фудбалот пичка ли им матерна напаѓаат обични навивачи све да им ебам соживот куров соживот само имаат среќа начекаа пичкарски народ и удри ебате македончињата ебате.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.180
Поени од реакции
18.255
Извади го Дрвичиќ бре:tapp: Судија Педерсен:гомце:

Величе аут.Фортуната нека биде со нас :D

Kajgana Shop

На врв Bottom