значи вака! јас не ја следев утакмицата, но според резултатот кој гласи 1:0 за нас, претпоставувам дека сме изиграле добро, посебно против романија која е сигурно едно барем 10-15 места погоре. како што гледаш, се памети резултатот, а не играта. кажи ми ти мене на кое место на ранг-листата е италија? 3-4, така? кажи ми ти мене кога добро изиграле на некој натпревар па го демолирале противникот, јас барем за таков не знам и на крај, кажи ми ти мене кога италија не била дел од едно ЕП и СП? еден ќлен претходно пиша, јас сум задоволен со резултатот, а не со играта и ако треба 100 вакви натпревари да изиграме и да побеиме на тој начин не ми е жал... Е ПА И ЈАС СЕ СОГЛАСУВАМ СО НЕГО!!! имало барем 10 средби на кои ние сме биле подобри, но сме губеле и покрај тоа што сме имале 2-3 пати подобри шанси од противникот, така? не е битна играта битен е резултатот. пишав погоре и пак ќе повторам, НА ОВАА СЕЛЕКЦИЈА И Е ПОТРЕБЕН ПСИХОЛОГ ЗА ИГРАЧИТЕ ДА БИДАТ ПСИХИЧКИ СПРЕМНИ ПРЕД ВАЖНИТЕ НАТПРЕВАРИ!!! немаме слаба репрезентација, туку ни фали само 1-2 играчи да се комплетираме и да бидеме барем 3 во групата!
значи, италија е 5, романија е 28! а ние сме на 61 место на светската ранг листа!