Македонска фудбалска репрезентација

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.149
Поени од реакции
4.030
Затоа што игра во Тајланд, што реално гледано стварно е многу слаба лига, ама во секој случај немаме подобри опции од него за таа позиција така да мислам дека треба да се повика...

Но во исто време и сигурен сум дека ќе биде во составот на следната прозивка, сега не сакаше да додава многу играчи (самиот кажа дека нема простор за промени и само 2-3ца нови играчи ќе додаде) оти иначе ќе се промени целиот костур на тимот, а нема време нов тим да создава кога одма со нови квалификации почнува следниот месец, ама еве сега прво ги додаде Тасевски и Ристиќ, идниот месец ќе ги вклопи и Ѓуровски и Наумоски во тимот и така, неможе сите одеднаш....

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Она што ми се допаѓа, е тоа што од рамковниот дел во тимот се земени играчи што стварно заслужуваат да играат.
--- надополнето: 27 август 2012 во 19:58 ---
Инаку прилично сум оптимистичен дека ќе бидеме подобри од претходниот циклус.

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
А треба да ни дадат да играме со 12 може тогаш ке победиме некој
--- надополнето: 27 август 2012 во 19:04 ---
Зашто пак шумахер леле еј у пм абе залтен тодорчев за таа позиција ццц
Тодорчев се повреди на првиот натпревар за Работнички сезонава и ке паузира цела есен.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сори ако е прашано пред мене, зошто не е земен Урдинов?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Ѓуровски беше квалитетен уште пред да оди таму... само што е многу лошо кондициски спремен, не може да игра 90 минути. Сепак и јас мислам дека требаше да биде повикан.
Веројатно не сака да ризикува со млади играчи пред да се увери во нивниот квалитет, а реално Попов и Лазевски се поквалитетни од Урдинов.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Имаме веќе 2ца добри леви бекови. Некако најсилни станавме на таа позиција, за разлика од порано кога играше Петров. :facepalm:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.710
Поени од реакции
22.849
ЃУРОВСКИ ГО ОДБИ АЛЕКС ФЕРГУСОН
Македонскиот интернационалец Марио Ѓуровски кој настапува за Мутонг Јунјтед во Тајланд телефонски го откачи Алекс Фергусон.
http://off.net.mk/offside/fudbal/gjurovski-go-odbi-aleks-ferguson
--- надополнето: 28 август 2012 во 00:05 ---
Тимот е ист, како што очекував, освен само што ги викнал Тасевски, Ристиќ и Тородовски а не ги викнал подобрите од младите Ристоски и Урдинов. Па нема баш промена вака...
Најважното го заборави. Фазли не е повикан! :sneaky:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Па можда не му се доаѓа на Ѓуровски од Тајван, само да изигра утакмица за репрезентацијата. Реално далеку е. Да играше во Европа сигурно ќе беше повикан. Од друга страна и Величе игра во Кина, ама не пропушта прилика за да изигра за репрезентацијата.:cautious:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Хрвативе се нешто раштимани со Штимац:pos: сеа на клупа, добра прилика добро да се фати ритамот во групата. Ако ја фатат удолницата за 2 натпревара уште од старт потонавме...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Па можда не му се доаѓа на Ѓуровски од Тајван, само да изигра утакмица за репрезентацијата. Реално далеку е. Да играше во Европа сигурно ќе беше повикан. Од друга страна и Величе игра во Кина, ама не пропушта прилика за да изигра за репрезентацијата.:cautious:
Марио игра, додека Величе ваљда дреме на клупа па му мерак малце да поигра фудбал или пак си бара нов клуб. Кујзнае...

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.710
Поени од реакции
22.849
Богатинов​
Георгиевски - Новески - Мојсов - Попов​
Демири - Тасевски - Шумуликоски​
Пандев - Тричковски​
Ристиќ​
И одиме на Светско! (y)

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.501
Поени од реакции
2.411
Мислиш Тајланд;)

Kajgana Shop

На врв Bottom