Македонска фудбалска репрезентација

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Изгледа со Луксембург ќе играме пријателска. :vozbud:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Луксембург е прејак подобро да играме со Фарски или Сан Марино а со вториве имаме и шанси за победа.

Јас сепак би пробал и со некој надвор од Европа. Соодветни противници би биле Барбадос, Фиџи, Аруба, Вануату, Пакистан, Лаос, Тахити, Киргизија, сѐ репрезентации по мерка на нашата.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
http://www.sport.com.mk/default.asp?ItemID=402B93F755B8DC45BA8B009680A527FF

И во мал фудбал сме биле ТЕШКИ МЕСТАЧИ...:tapp:
Крушата под круша паѓа,какви колеги од голем фудбал,такви фусталци:D
Изгледа сакале да ја наместат утакмицата со Хрватска во квалификациите во Баку,и тоа на точен резултат 3-1 за Хрватите..:pipi:
Се уплаќале тешки пари по кладилниците низ Скопје...
Арно ама Хрватите ни бапнале уште еден гол пред крајот и мечот завршил 4-1:pos:
И после нашите збеснале,се расправале со судиите,со Хрватите,капак на се се фатиле и меѓусебе за гуша:D
И на крај бесот го истуриле вез соблекувалните...(се искршиле)..
Браво бе,која стока значи..
Ако не не бива за играње,барем за местење сме мајстори...:pipi:

В

Вори

Гостин
Море ај што викаше Ѓоре да се забрани клубскиот фудбал на пет години,ама треба да се забранат и сите настапи на македонската фудбалска репрезентација во фудбал и футсал.И тоа во сите категории.
Само се бламираат,ебате клошарите.Нека земат пример од кошаркарите и ракометарите.

Член од
26 декември 2011
Мислења
13
Поени од реакции
2
не тошак,сер алекс да дојде не ја оправа нашава репрезентација.освен пандев,попов и тричковски што вредат.ова другово ништо.толку и без срце да се игра и се не сум видел,мака ми е више да ги гледам

Член од
23 март 2011
Мислења
88
Поени од реакции
16
Mnogu interesen transfer mu se sprema na mojsov nov kandidat e Auxerre ali da ne zavrsi kako popov bolje neka ide vo rusija

П

Паспарту

Гостин
Официјално, Луксембург - Македонија на 29 февруари...

Одлична можност за спаринг против репрезентација од наш ранг.

Член од
12 декември 2010
Мислења
310
Поени од реакции
101
не тошак,сер алекс да дојде не ја оправа нашава репрезентација.освен пандев,попов и тричковски што вредат.ова другово ништо.толку и без срце да се игра и се не сум видел,мака ми е више да ги гледам
брат не дека не им се игра.Толку знаат да играат :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom