Македонска фудбалска репрезентација

А

Анноун

Гостин
sigurno za prenos im pobarale 5000 evra. 5000=125 epizodi juznoamerikanska sapunica= 250 epizodi bugarska ili turska sapunica= 45 minuti dnevna programa za godina dena. I vie sakate za 2 saata nekoj da frli tolku pari? :)

Член од
27 јуни 2011
Мислења
225
Поени од реакции
42
денеска играат нашиве со азербеџан така ???

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ми текнува пред повеќе од 5 години, кога за прв пат не вршеа пренос на Македонската Фудбалска Репрезентација од пријателскиот натпревар со Израел, зашто даваа пренос од кошарка каде што Македонија играше квалификации а одпосле имаше снимка од фудбалот. Леле скандали огромни имаше тогаш, зашто нема директен пренос ова она. Сеа се навикнавме ич да нема. Срамота...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ми текнува пред повеќе од 5 години, кога за прв пат не вршеа пренос на Македонската Фудбалска Репрезентација од пријателскиот натпревар со Израел, зашто даваа пренос од кошарка каде што Македонија играше квалификации а одпосле имаше снимка од фудбалот. Леле скандали огромни имаше тогаш, зашто нема директен пренос ова она. Сеа се навикнавме ич да нема. Срамота...
А зашто пријателска да биде пред квалификационен меч во баскет што веројатно решава? Не гледам тука скандал освен ако друга ТВ не ја преземела пријателската.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
А зашто пријателска да биде пред квалификационен меч во баскет што веројатно решава? Не гледам тука скандал освен ако друга ТВ не ја преземела пријателската.
Тоа е ми е поентата. Тогаш се бунеа луѓето за таква работа а сеа дочекавме ич да не гледаме...

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Ќе има стримови на интернет, за некоја од нашиве телевизии да пренесува, не верувам.

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.749
Поени од реакции
1.009
Не ми е јасно како мисли Тошак да го гледа натпреварот на тв кога нема да има пренос од него ... или можеби велшанецов мисли да се прошета до Баку малку ? Не зборувам дека нема да има пренос овде во Македонија , туку колку што знам нема воопшто да има никаков директен пренос ( веројатно ќе си го снимаат и прикажуваат само локално во Азербејџан ) .

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428
Не ми е јасно како мисли Тошак да го гледа натпреварот на тв кога нема да има пренос од него ... или можеби велшанецов мисли да се прошета до Баку малку ? Не зборувам дека нема да има пренос овде во Македонија , туку колку што знам нема воопшто да има никаков директен пренос ( веројатно ќе си го снимаат и прикажуваат само локално во Азербејџан ) .
Ќе има пренос на Idman TV, воедно и бесплатна е таа програма, кој има сателитска може да ја гледа.

Член од
5 август 2011
Мислења
278
Поени од реакции
121
Браво, националната селекција ни игра,
селекторот се сонча на некој остров, на фб ќе следи резултат,
ние ќе се молиме да има стрим за да гледаме.
До кое дереџе ни е фудбалот.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.897
Поени од реакции
6.968
Браво, националната селекција ни игра,
селекторот се сонча на некој остров, на фб ќе следи резултат,
ние ќе се молиме да има стрим за да гледаме.
До кое дереџе ни е фудбалот.
Па затоа на ФИФА листата има место за секого :D

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=idmanaz

Пачовски брани, одбраната се Шиков, Спировски, Мојсов и Попов. Средина: Величе, Демири, Тричковски и Пандев изгледа се крила. Напад: Хасани и Трајковски.

Kajgana Shop

На врв Bottom