Прочитав еден куп глупости тука, ама ајде секој си има право на свое мислење. Ќе си кажам по мене за натпреварот и играчите, иако факт е дека пред ТВ може да се добие подобра претстава со оглед на тоа дека на стадион некогаш не можам да забележам кој играч точно бил и можеби се прави грешка при некоја проценка.
Генерално никогаш не сме изгубиле дома од репрезентација што играла толку очајно. И не знам што сите се палите на тоа дека Ирците играле колку што треба и дека кога сакале можеле да ни покажат што знаат ова она. Јас само видов мулиња што не знаат 2 додавања да врзат и кои всушност цел циклус играат слабо и ако бидат меѓу првите 2 тоа ќе биде само затоа што и Словачка разочарува во овој циклус.
Нашите и не играа толку очајно во поле, не знам што сите ја хејтате катастофалната игра, кога сме имале и многу полоши изданија. Едноставвно продолживаме со евтини грешки во одбраната, и со нереализирани 100% шанси.
Голманов цело време мислев дека го шитна првиот, но сепак не беше виновен, а потоа ја испушти и онаа од слободен, сепак не може да се каже како виновник. Тоа што го направи Грнчаров е непростливо.
Величе уште од првиот натпревар не го сакам така да нема што посебно да коментирам, Демири солиден колку што можев јас да видам, иако тука на големо го критикувате. Хасани исто така според мене меѓу подобрите.
Пандев просечно, со тоа што изнуди пенал, но и не ја искористи шансата што мораше да ја реализира (како и секогаш), а Тричковски имаше и подобри натпревари во овој циклус.
Се на се, не е ни до играчите ни до тренерот. Ова се повторува веќе 15 години, веќе 10 циклуси во кои се менувале играчи и тренери, но менталитетот останува.