- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.163
- Поени од реакции
- 10.129
Ама важно сите сакаат со Русите да сме играле.Еден гол немаме дадено против Русија... А Русите се у форма.
Ама важно сите сакаат со Русите да сме играле.Еден гол немаме дадено против Русија... А Русите се у форма.
Брат топка е сепак се тркала, се врти и кога тогаш ќе влезе во гол, не дека играме со рамна плоча...Еден гол немаме дадено против Русија... А Русите се у форма.
Држи вода муабетов.Една од најнелогичните работи ми е вадење на праисториски H2H дуели во спорт како некој битен фактор. Каква врска има со меч во сегашно време некој резултат стар ~10 години? Јакиот фактор, не си дал гол против селекција на меч одигран во друго време, други играчи и околности.
Да се кладиме дека исто ќе биде и сега ако се паднеме со Русите?Една од најнелогичните работи ми е вадење на праисториски H2H дуели во спорт како некој битен фактор. Каква врска има со меч во сегашно време некој резултат стар ~10 години? Јакиот фактор, не си дал гол против селекција на меч одигран во друго време, други играчи и околности.
Не е важно тоа, не реков дека ќе ги тепаме нив или било која друга екипа “што не ни лежи”. Само логиката да се зема како меродавен дуел од претходен век за било која екипа ми нема логика.Да се кладиме дека исто ќе биде и сега ако се паднеме со Русите?
Не ни лежат нас тие.
Нас такви како Германија ни лежатДа се кладиме дека исто ќе биде и сега ако се паднеме со Русите?
Не ни лежат нас тие.
Ама само на гостиНас такви како Германија ни лежат
Да. Дома не знаеме да играме против посилни, строго во гости со такви противници!Ама само на гости