Македонска фудбалска репрезентација

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Не ми текнува зашо нема изгубено на Вимблдон од него.
Базел бил :D

Утре ќе го играм сингл Надал за 20 денари, 1.10 е коефициент. Ако и тоа не го погодам ќе се преселам на Марс, а може и од таму ќе ме иселат зашо ќе им нанесам малер, на цела планета.
2-0 победа за Чориќ :D

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.341
Која е причината шо го нема Барди ни на клупа? К-19 или повреда? Сиг некој пишал поназад, ама ме мрзи да барам.

Само се надеам дека Столе нема да биде со мозочен удар како минатиот пат. :D

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.994
Поени од реакции
11.634
Која е причината шо го нема Барди ни на клупа? К-19 или повреда? Сиг некој пишал поназад, ама ме мрзи да барам.

Дискус хернија. Не е ни во Грузија он, се врати во Валенсија да му прават прегледи.

• Ми се допаѓа
Reactions: S.L
Член од
23 август 2010
Мислења
39.476
Поени од реакции
114.375
Бреј замислете во каков делириум ќе биде Видич ако тепаме денес... Божја киша ќе испие, никотински шок ќе доживее, нирвана ќе допре, ќе заврши у некој ендек крај ибарске магистрале што би рекол мојот човек Србољуб Курчубиќ-Срба. Али нека, за тоа се живее, тоа го чекаме 30 години, заслужи мојот човек Зоран Видевски-Стена, познат како страсен тегнач на родео меко и фуриозен уживател на пиење брља.

ИДЕМЕ ЈАКО, ЗА МАКЕДОНИЈА, ЗА ВИДИЧ!!!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351

Не е ни тргнат во Грузија, вратен е назад во Леванте

Не е Ковид

• Ми се допаѓа
Reactions: S.L

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.811
Поени од реакции
30.691
На која програма иде пренос?
Ако најдете линк постирајте.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.296
Поени од реакции
5.395
Без Барди ќе биде заебано, да се надеваме дека Пандев ќе изигра натпревар на кариера и Алиоски & Ристовски ќе роварат по страниве да помогнат во нападот
Ајде да бидеме реални, без разлика кој ни недостасува ако не ја победиме оваа Грузија без 2 најдобри играчи не ни заслужуваме да идеме на Европско.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.337
Поени од реакции
5.358
Бејтулаи :facepalm::facepalm::facepalm:
Дај боже да ме демантира, ама требаше да оди со 4-2-3-1 формација Мрмојадо....
Ме плаши Бејтула реално.....

Пак Несторовски, колку само нерва ме јади со НесторНемаГол, па чоекот чистач стана во Удинезе, го отпишаја скроз, ние стално прва постава, како во животна форма да е....
Абе Мрмињо, син посвоен да не ти е Несторовски, мамицата да ви ја поебам на двата, одма нервата ми се крева, кај го ископаа ова телето Бог да чува, абе и хет трик да дајш денес не ти простувам тешко дрво си реално, заради тебе страда Тричко само.....

За Адеми знаев дека ќе стисни заби, МАЖИШТЕ е Адеми, ќе има сили мислам барем за 45 минути и е одличен избор шо е во стартниот состав....

Шо да речам друго незнам.....

САМО ХРАБРО !!!
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

madrock

Bogey
Член од
23 април 2014
Мислења
732
Поени од реакции
2.350
Хрватите со повеќе емоции коментираат за Македонија од нашиве... ќе си пуштам СК2 :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
На целиов овој хајп во цела држава?

Тотално очекувам у 25 секунд автогол како тој Естонија со нас што си го даде

Kajgana Shop

На врв Bottom